-
Natural Brand
drogie Panie :
checie w zyciu doświadczyc wszystkieg
jedno wyjscie - kupcie Funk'iego :) -
VERO
-
Natural Brand
-
VERO
-
-
Natural Brand
-
Natural Brand
zreszta ta licytacjia jest na brunetkach wiec jak chcesz to mozesz sobie ja obserwoowac; ) -
VERO
-
Natural Brand
-
VERO
-
Natural Brand
hmmm wiesz jest raczej uniwersalny . a opcji podejzewam ma wiele .... zapytaj sie tych które go testowały; ) -
VERO
-
Anonim
-
Natural Brand
-
Parzychista_Motocyklista
-
Natural Brand
Przy skrzyzowaniu siedzi na koniu Straznik Miejski. Z naprzeciwka w jego kierunku jedzie na rowerku maly chlopiec. Straznik wola go do siebie. - E, maly chodz no tu. Chlopczyk podjezdza, a straznik pyta. - Swiety Mikolaj przyniósl ci ten rower? - Tak.- Odpowiada chlopczyk. - To napisz mu, zeby w tym roku przyniósl ci lampke do tego roweru. I zadowolony z siebie ukaral mlodego mandatem za 50 zlotych. - A pan to od Mikolaja dostal tego konika? - pyta dziecko. - Tak. - Odpowiada Straznik Miejski. - To niech pan napisze Mikolajowi w tym roku, zeby kutasa montowal konikowi miedzy nogami, a nie na grzbiecie. -
ZUZAnka
-
VERO
-
VERO
-
Natural Brand
Dobra tym razem mam do sprzedania dwa gramofony i mixer !!!! PILNE . Wszelkie info. na PRV !!!!! -
VERO
a ja weszłam na ten odkurzony topic z nadzieją, że Tomuś wystawił na sprzedaż sam siebie.. qrczę no! :/