sztuka mięsa [7]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czy kolczykowanie krow (ang. bowine piercing) jest zawoalowana forma sztuki, czy tylko pusta dyrektywa Unii Europejskiej, probujacej nas nauczyc obycia artystycznego. czy sadzicie, ze LPR powinien zbojkotowac te wystawe.
  • viande

wow!
  • Anonim

to wszystko co masz w tej sprawie do powiedzenia? phi... tyle to ja sam wiem.
  • yatzeq

mysle ze to zawoalowana prowokacja ze strony UE, by rozjuszyc LPR. same krowy tak naprawde nie istnieja, zostaly wymyslone przez unie uropejska i wylansowane w telewizji. no prosze panstwa, czy ktos z was widzial krowe?
    ostatnio UE probowala sie z tego wycofac wszczynajac w mediach szalenstwo szalonych krow, liczac na to, ze uwierzymy, ze krowy istnialy, tylko wymarly. z jakiegos jednak powodu eksperyment trwa nadal. prawdopodobnie zaprotestowali producenci kartonow z mlekiem, ktorzy zwiekszyli obroty kiedy ludziom wmowiono, ze mleko daja owe wymyslone krowy.
    straszna glupota z tymi krowami, ludzie w to wierza jeszcze bardziej niz w UFO i pewnie mysla, ze te kregi w trawie to krowy wyzeraja.
  • samaniewiemco

moj drogi cos ci sie pomylilo... mowisz o jednorozcach, a nie o krowach :P Krowy oczywiscie istnieja. Zgodze sie z toba ze nie daja mleka, ale to fakt powszechnie znany i niczego nowego nam tu nie powiedziales; )
    Samo kolczykowanie krow nie jest prowokacja lecz sztuka dla sztuki, co moze niestety spotkac sie z niezrozumieniem ze strony niektorych mniej lotnych frakcji politycznych i zostanie odebrane jako chec naruszenia suwerennosci panstwa.
    Co do UFO... brak mi slow...
  • Anonim

no wlasnie??!!! czy ktos widzial krowe??!! nie! i o to chodzi - to spisek rzadu amerykańskiego! podrzucaja nam te dziwne stwory i wmawiaja ze to krowy! a to nieprawda. prawdziwych krow juz nie ma :(
  • yatzeq

jutrzejszy Fakt donosi, ze widziano krowke-ciagutke ktora kupowala trawe w centerali nasiennej w Bialymstoku. ja tego nie kupuje, chocazby dlatego, ze w Danii nikt nie je slimakow lyzwami. poza tym, szelki w takich rozmiarach nie wystepuja w sposob naturalny, to musial byc ich ciezszy izotop dodawany do balownikow bez helu.
  • Dragkhar

czy kolczyki powimmy byc ozdobne? I czy krowom sie podobaja? to sa tematy warte poruszenia! A tak czy podba sie im miejsce kolczykowania, a moze tatuaze???
    :P
    Pozdro
  • yatzeq

hmmm.. faktycznie, krowy z kolczykiem w pepku czy sutku jeszcze nie widzialem. ale rzadko na wies jezdze, wiec moglo mnie cos ominac. za to byczy kolczyk w nosie widzialem. na szczescie nie z bliska :D
    jesli zas mowa o krowich tatuazach i makijazu, to polecam linki:
    http://www.banksy.co.uk/cuttings/ev...
    http://www.banksy.co.uk/outdoors/06...
    Banksy wymiata :D
  • Anonim

bede musial opisac te sztuke na http://www.mitatarianizm.prv.pl
| |

lubisz wolowine? dostajesz gesiej skorki na widok gesiego truchla? podnieca Cie swinska padlina? a m...

Miejsca grona (0)