Miętnowcy [39]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mam takie pytanko do wszyski a w sumie to pytam sieo radę: Czy lepiej jechać do Anglii na 2 miechy do pracy i szkolić język?? Czy zostać w Polsce i cieszyć sie wakacjami z dziewczyną?? Pomocy
  • StES

dziewczyna nie zajac. a jak zajac to i tak zajace sie szybko mnoza. jezdz do anglii tam zaznasz wiecej szczescia i posmakujesz wolnosci ]:-> no i kase dostaniesz
  • Jot

w sumie racja..;]
    zabierz dziewczyne ze soba;]
    pozdrawiam
  • Anonim

jedz do Anlii!! i wyslij pocztowke :D
  • StES

wlasnie spadaj do anglii nikt cie tu nie chce; ]
  • Anonim

Wielkie dzięki Stes.....
  • StES

polecam sie na zas; D
  • Anonim

A może mógłby ktoś mi poradzić gdzie najlepiej sobie szukać pracy w Anglii??
  • Anonim

Nie znajdziesz nigdzie jesli nie skonczyles 18-nastki. Nawet jesli to bedzie trudno. Na wakacje w angli jest nawalnica polakow i pracy sie im nie daje bo jej nie ma, a jak jestes za mlody to angol Cię nie przyjmnie, pamietaj, że u nich kodeks pracy jest czyms wiecej niz w polsce :D
  • Anonim

Stefan ja już w marcu skończyłem 18-scie. A co do tej pracy to ja sie żadnej pracy się nie boję..(no może nie zawsze):>
  • Anonim

pojedz lepiej do Irlandii do jakiejs malej miesciny tam latwiej, Pyza byla tak w zeszlym roku i na zmywaku stala i sprzatala w hotelu ale zgarnela wiecej kasy w dwa miesiace niz bys u nas w pol roku :P
  • Anonim

i się nie przyznałeś Szoszna, że 18-nascie skończyłeś? O ty niedobry.

A tak poza tym to sobie w wakacje odpocznij, a nie z jednej breji do drugiej będziesz gonił.
  • Anonim

Do zobaczenia po wakacjach (mam taką nadzieję). Życzę wszystkim udanych i wesołych wakacji... Ja je raczej będe miał:>:] A tak dla wiadomości wszystkich to jadę już sobie 28.06.2005. Tak wiec PAPAPA
  • Maciey

tiaaa ja też sie do życzeń dokładam bo mam dobry humor :D A co ostatni raz przeszedłem przez bramy do piekła to szczęsliwy jestem :D
| |

Miętne to fajna mała miescinka, wspaniale miejsce do wypoczynku i choc moze sie wydawac ze nie ma ...

Miejsca grona (0)