• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gasky.

Co sądzicie o Jury?
    Kogo najbardziej z nich lubicie?
    A kto jestnajbarziej sprawiedliwy?
  • Sexy

Mnie to najbarziej wkurza doda myśli, że jak usiądzie sobie na różowym fotelu to jej szystko wolno!!!
  • Ukonow

Fejn jes Igor Kryszyłowicz i nawet nie brzydki xD
  • MaliNa KrzaCzeK

No Igor hm..... pociaga hahah <lol2> ale Ta Doda i jej fotelik rożowiutki to mnie dobija
  • Karola

mnie też
  • MaliNa KrzaCzeK

mnie bardziej uwierzcie ale wsadziłabym jej ten fotelik dla lalek brabie w same gówno
  • Gasky.

^popieram panią wyżej xD
  • Sexy

Nie rozumiem czemu ona tak walczyła z saletą przeciez wiadomo że gość który waży 120 kg nie da rady tańczyć jak primabalerina!!!
  • MaliNa KrzaCzeK

no dokładnie !!! Jeny na taka decyzje jak Saleta podjął o oddanie nerki swojej córce to moim zdaniem watpie czy ona by sie na takie cos zgodziła gdyby była na jego miejscu no sorry jeżdziła po nim że hej to ciota i tyle powiem sztuczna lalusia w różowym i ten jej smiech yyyyyyy
  • Sexy

Też się popodniecam trochę przy mikrofonie wyjde pół naga na scenę i będę djamętową dziffkom.
    "Diamond Beach" też mi tytuł
  • Gasky.

^^nieschodź na psy bo wydaje mi się że jesteś w miarę normalna xD
  • MaliNa KrzaCzeK

ta w miarę;P
  • Karola

w ogóle co za idiota dał ją w jury co ?niech ja go znajde to nie wiem co mu zrobie
  • Ukonow

Daj mi znać!
    Pomagę ci zrobić to coś z nim!!!! xD
  • Karola

Słodziak tylko co to będzie ...
  • Gasky.

A może spuścimy napalm??! xD
  • MaliNa KrzaCzeK

niewiem co ale pomoge wam zetrzec ślady
  • Karola

Sylwia nie będzie takiej potrzeby jak to się w ochroniarzach jakichś zrobi albo w rękawiczkach ale ty też nam będziesz potrzebna:)
  • MaliNa KrzaCzeK

HE SPOKO
  • Karola

Więc doda odpada na 110% więc kto jeszcze ...?
  • 1
  • 2