-
Anonim
chciałam wyrazić moją ogromną niechęć do popularnego an socjologii przedmiotu statystyka bleeeeee -
Miguel
no niestety nie ma Zygmunty :(
a czy on popularny :P jest i juz, trzeba przejsc to paskudztwo (i da sie przejsc)..grunt zrozumiec podstawy :)
w kazdym razie powodzenia zycze :) -
ola sy.
-
Vojt from Christiania
dla mnie przeprawa przez state to byl koszmar! na sam pierw postanowilem ja kontestowac - przez caly rok nie chodzilem na zajecie (to bylo glupie :p) a pozniej pomalutku we wlasnym tepie :P zaliczylem wszystko prawie jak po masle.....
jednak mialem pewne obawy czy studiowanie socjologii nie zostanie brutalnie zakonczone przez pare assasinow w postaci sitha darth cezarego i imperatorki pandy wielkiej, jednak dobro zwyciezylo...
niech moc bedzie z toba mloda socjolozko; ) -
-
Miguel
tylko czemu mam takie przeczucie iz darth cezary (vel świstak) to okaze sie byc nie taki zły na jakiego wyglada :)
moc?
optymizm jak u załogi Tytanika przed zetknieciem sie z góra lodowa?
niech moc bedzie z nami wszystkimi :) -
Anonim
oj tak, moc będzie mi potrzebna :]
nie wiem czy poprawiłam statę, bo wyniki są w sobotę - co by weekend spieprzyć :] napisałam wszystko (ostatnio też i nie zal :]) ale to o niczym nie świadczy, w każdym razie babka pozwalała nam ściągać, chyba dlatego że wiedziała że to i tak nic nam nie da, bo zadania były masakryczne heh.. cały pierwszy rok uwielbia dr banaszkiewicz która sama nie umie wszystkiego rozwiązać i robi błędy w spr prac ah jo.. -
Anonim
-
ola sy.
-
Twoja Stara pierze w rzece
-
Anonim
dr Banaszkiewicz? nie znam kobiety. Najlepszą specjalistką od statystyki jest pani dr Barańska. Nie bez powodu otrzymała Floriana! -
Anonim
Ty nie znasz dr Banaszkiewicz a ona nie zna się na statystyce!
4 dostałam :D -
petr korda
-
Anonim
-
Miguel
a to dr Barańska nie dostała tego Floriana za to, ze robiła dużo by pomóc studentom w zaliczeniu tej głupiej staty??
poprawki jakies, cuda wianki
no i dobrze tłumaczyła to fakt :)
szkoda,ze juz nie uczy u nas:( -
po chuja ona komu potrzebna. chyba po to żeby ktoś nie zdał! i zeby miał zajęcie podczas bialych nocy. to jest znienawidzony przedmiot studentow wszystkich kierunkow!!!