-
a konkretniej moja osiemnastkowa impreza:)
24 września (niedziela) w radiobarze :)
zapraszam wszystkich Jagodziaków:)
tych których znam i tych których jeszcze nie poznałam-bedzie do tego dobra okazja....
także prosze sie deklarować zebym wiedziała ile zaproszeń mam przygotować :)
obecność obowiązkowa :P;) -
howx
Hm, największa pijaczka kończy osiemnastkę - dość takie... ten hm :).
W radiobarze zabijają ludzi. -
Burner the Second
Aj tam największa pijaczka... Myślę że przebijają ja Twoi koledzy Jagodzianie mimo wszystko :] Nie wiem czy w radiobarze zabijają ludzi... w sumie może nawet bym się wybrała bo nie wiem kiedy mam głupi egzamin więc na razie się nie deklaruję... :] -
howx
Bo oni nic nie pili do 18 roku życia; ). A jak skończyli to zaczęli z piciem. W tym przypadku pewnie będzie odwrotenie.
Jednych kręci picie a innych zakazany owoc :). -
-
Burner the Second
I ja mam w to uwierzyć :>? Pocieszam się faktem iż ilości alkoholu jaki oni już pochłonęli Ewelinie pewnie nigdy nie będzie dane wypić :]
A tak w ogóle to znowu zrobiło się alkoholowo... a przecież ostatnio ktoś narzekał że ten temat się pojawia w każdym topicu i tzreba to ograniczyć :] -
howx
Hm, skoro masz dość tematów alkoholowych niech Ewelina zrobi swoją osiemnastkę bezalkoholową :). Ale obawiam się, że to nie sprawi jednocześnie, że na imprezie nikt o alkoholu nie wspomni, chyba będzie wręcz przeciwnie. -
howx Ty nie miałeś jeszcze okazji mnie poznać a tym bardziej ze mną pić (dlatego oczekuję Twojej obecności na mojej 18stce:) wiec prosze mi tu alkoholizmu nie wmawiać :P
-
howx
Hm, pan egzaminator też oczekuje mojej obecności. I wogóle to jestem księdzem i trele morele. Mam egzamin ze spowiednictwa przyspieszonego i socjotechnik ołtarzowych 25-go. -
powiesz egzaminatorowi że musiałeś mnie rozgrzeszyć.
nie mogłeś mieć kiedy indziej tego egzaminu? :)
-
howx
To mnie wyrzucą ze studiów za rozgrzeszenie bez kwalifikacji :P.
Mogę mieć jutro... znaczy dziś. Ale odrobinę nie dam rady. -
-
Burner the Second
-
to w końcu kto ma sie spowiadać?
skoro kłamie to trzeba go zmusić do mówienia prawdy; ) -
Burner the Second
no kolega howx ma sie spowiadać. podobno. zsadniczo.
a jak go zmusisz :> jakaś nowa kampania reklamowa? bo "wino w kartonie..." jest przeterminowane już. :-)
-
kampania nowa rzeczywiście sie przyda bo tamta nieskuteczna:) teraz Ty jakies lepsze, chwytliwee hasło wymyśl :)
-
Burner the Second
kurcze ja tam w wymyślaniu haseł jestem nieskuteczna... ja tam wole czyny rozumiesz.... to wino w kartoniemogłabym zorganizować... może jakn wrzucimy jego zdjęcie na goro to coś ruszy ha ha :D -
-
wracając do tematu :)
zaproszenia już mam wiec prosze mi mówić kto ewentualnie miałby ochotę jedno z nich otrzymać; ) -
Burner the Second
tylko jedno? a kochanek nam nie przysługuje? a pozatym jak Ty chcesz jednym zaproszeniem obdzielić 28 Jagodziaków :> -
kochanek przysługuje ale tylko jeden; )
ja bede bardzo zaskoczona jak sie 5 jagodziaków zjawi a Ty mi o 28 mówisz :D