..sa tendencyjne! [7]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotr Leon

Skoro umarło nam grono z pytaniami, to może czas się rozwijać dalej:D Chciałbym, żeby każdy z nas umieszczał tu króciutką notatkę z dnia, który się kończy, może to być jedno zdanie, jedno słowo, może być dłuższa wypowiedź. Może tak być? To zacznę ja, odnośnie wczoraj:

Cały dzień był udany, wszystko na swoim miejscu, dopiero wieczorem ktoś zniszczył wszystko przeradzając czwartek w koszmar emocjonalny. (heh...) Teraz Wy:)
  • Justyś

hmmmm zobaczymy co z tego wyjdzie....
    wczoraj.....
    czwartek nawet udany, choc dosc pracowity, a wieczor nieco gorszy ale to pewnie po calym dniu z fizyka:P
  • Anonim

hmm..czwartkowy wieczór był koszmarem łącznie z dzisejszym rankiem, umierała z niepewności ze strachu i ze smutku, że spiepszyłam sobie życie, ale nastąpił przełom(pięcio minutowy) i wszystko jest jak powinno:)
  • Piotr Leon

Piątek pracowity, w pracy przeprowadzka, nowi pracownicy, trochę śmiesznie. Wieczór: zapiekanka, film, bardzo przyjemnie.
  • Justyś

piatek dluuugi, rozpoczał sie fizyka i konsultacjami, potem lekarz i ponoc lepiej juz, a potem wszystko zaczelo sie walic i do polnocy kilka bliskich osob zdazylo pognebic caly optymizm i radosc jaka jeszcze zostala po niezbyt dobrym dniu... zakonczenie w miare mile na szczescie, spacer w nocy:D:D:D
  • marta anna weronika

wczorajszy piatek uadny,chociaz bardzo meczacy.
    mile zakonczenie wieczoru.
    i zdzwinienie zachowaniem(dziwnym) innych ludzi...

ps. dobty pomysl z tym tematem Piotr:]
    pozdrawiam cieplo
  • Justyś

dzien okropny.. przedluzenie wczorajszego.. ale zakonczenie za to mile:) tzn spacer do lasu i na łąkę.... dluuuugie zbieranie kwiatkow polnych:) zachod slonca... potem hustawka w sadzie wsrod ciemnosci i zblizajaca sie burza pioruny..:) i wyjasnienie pewnych niedomowien.. przede mna spokojna noc:) i takiej tez wszystkim zycze:)
  • marta anna weronika

sobota-sennosc
  • Anonim

sobota dzien zachwalania wydm, bo wydmy są fajne, mam ich plakaty na ścianach, czytam wszystkie ich wywiady i chodzę na koncerty..mimo tego nie przejmuję się, że one są takie piaszczyste..tak, tak, zwariowalam..
  • marta anna weronika

niedziala-wielki powrot w wielkim stylu.ogromne szczescie!!! piekny dzien,cudowny poczatek cudowny koniec:)
    rodzinnie
  • Justyś

niedziela wilekie lenistwo i oszukiwanie siebie ze za chwile zaczne sie uczyc:) za to cudny zachod slonca:D:D

dzis.... dluuuugi dzionek ciezkie kolo z mechaniki, potem ciekawy wyklad z mechaniki, potem wyprawa na czeresnie:D zakonczona przemoczeniem wszystkiego co posiaedalam przy sobie i na sobie:d
  • Emi

Ból pleców - po strasznym świństwie zrobionym niechcący koledze.
    nadal jestem zakochana
  • marta anna weronika

poniedzialek-cudowne zakonczenia dnia,takie jakie powinno byc zawsze, w gronie ludzi ktorych kocham.
  • Anonim

wtorek- jak zwykle padam z nóg po całym dniu, ale ogarnia mnie ten przyjemny rodzaj zmęczenia.
  • Emi

wtorek - zaliczenie, sprawdzian, na zaliczenie drugie nie poszłam, egzamin mnie minął - pójde za tydzień dzisiaj nie mogłam, na specjalizację się dostałam, obraoniłam sprawozdanie i laboratorium na 5 <jupi>, audycja udana bo fajni goście - i gadżet mi zostawili gratis:)
  • Justyś

wtorek...
    hmmm meczace 4 godz liczenia calek:P heheh
    wyniki z mechaniki--> zdalam:D:D:D:D:D:D jupi!!!
    zal z ang--> brak emocji...

ogolnie dzionek udany:)
    a zachod dzis.... nad linia horyzontu nadal widac rozowy pas a nad nim dopiero ciemnosc nocy:)
    motylkowych snow zycze wszystkim:)
  • marta anna weronika

wtorek...
    mily dzien,dosyc spokojny,ale zakonczenie wybuchowe,nerwy i potrzeba zapalenia papierosa...nie doszlo to jednak do skutku z tzw.powodow "wyzszych":)

• marta anna weronika

sroda-mokro,mokro,mokro.
    ale przy tym cudownie i fantastycznie.piekny dzien.
  • Anonim

czwartek, powoli nie daje rady...ale już wakacje blisko:]
  • Justyś

sroda...
    rano wielkie lenistwo... pozniej ciezkie dosc zaliczenie pracowni fiz... za to koniec dnia:D:D
    przyajciel, winko i zachod slonca:D:D:D:D

czwartek... MECHANIKA:/:/ blech
| |

zastanawialiscie sie czasem, nad takimi rzeczami na pozor glupimi..?? PytaniA sA TenDEnCyjne!!"

Miejsca grona (0)