Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Testosterone boy

O to forum dal osób które chcą się podzielić sowimi doświadczeniami z zakresu pakowania i również mile widziane tematy koksowania :D
  • Testosterone boy

to a kurat jest stare zdjęcie ale postaram się wkleić jak najszybciej aktualne
  • Anonim

buhahhaha....a co Ty niby taki napakowany teraz jestes ze te zdjecia nie sa juz aktualne???hahhaa
  • kaliN

ja wpierdalam se 2 taczki koksu dziennie i pakuje se toszke i wogole jestem zajebisty , ostatnio zrobilem se spacer frajera
    no lo wsio
    ps teraz pewnie tak przykoksowales ze do tego uno sie nie miescissz
  • Ja aaa..a

Chce kupic hantle. Nigdy z nimi nie cwiczylam i jako poczatkujaca nie wiem o ilu kg powinnam zaczac. Chcialabym nieco schudnac na rekach. Po to te hantle. Moze polecicie jakies srtony na ktorych moglabym znalezc cwiczenia ktore by mi pomogly w pozbyciu sie tego, czego nie chce miec.
  • clippo

Z tego co czytam to jesteś kobietą:), wiec co do hantli dla Ciebie polecam jakies ok 3kg. Co do rodzaju ćwiczeń to najlepsze by były jakieś areobowe, a nie typowe "pakowanie". Aby schudnąć wskazane jest robienie dużej liczby powtorzen przy stosunkowo małym ciezarze. Ustal sobie diete prawidlowa, a pozniej przystap do cwiczen. Zycze sukcesow!
  • Anonim

dieta to podstawa.....treny nie....dieta i dieta....a treny na drugim miejscu
  • Anonim

A ja cwicze juz od 7 miesięcy:) ale teraz 3 tygodnie mam juz przerwy:P od poniedziałku znowu zaczynam i zaczynam brac metanabol:)