- 1
- 2
-
...
-
.
Ja mam flasha ale zablokowanego i jedzie niecale 50 v max to jak myslicie ile pojedzie po odblokowaniu? I czy dla tego modelu jest dostepny jakis wariator, bo chcialbym troche zwiekszyc v max jego. Dla innych modeli, np. matrix, hurricane latwo o wariator a do tego nie zauwazylem. Pomozcie :) -
Unknown Name
>/\D!U!R!A!J/\ napisał
>Ja mam flasha ale zablokowanego i jedzie niecale 50 v max to
>jak myslicie ile pojedzie po odblokowaniu? I czy dla tego
>modelu jest dostepny jakis wariator, bo chcialbym troche
>zwiekszyc v max jego. Dla innych modeli, np. matrix,
>hurricane latwo o wariator a do tego nie zauwazylem.
>Pomozcie :)
Mam hurricane , na blokadach lecial tyle samo, a teraz latam 65-70 bez blokad. Czyli moze twoj poleci spokojnie 70. Moj ma problemy; /. -
.
Uwazasz ze flash wiecej wyciagnie niz hurricane? Nie wiem, sprawdze niedlugo ale jestem ciekawy co do tego wariatora bo on zwieksza v max o ok. 15-20 km/h -
-
Unknown Name
-
.
-
Unknown Name
>/\D!U!R!A!J/\ napisał
>Tak, teraz to praktycznie mam 650km zrobione dopiero
jeszcze malo -
..:::Maciuś:::..
mało,mało...przejedz ze 2 tysiaki zdejmij blokady zrób ze 100 km i sie baw;p;p;p -
Unknown Name
>..:::Maciuś:::.. napisał
>mało,mało...przejedz ze 2 tysiaki zdejmij blokady zrób ze
>100 km i sie baw;p;p;p
Blokady to moze i po tysiacu zdjac, ale jest jeszcze kwestia dobrego dotarcia tej jakze eleganckiej maszynki do miesa, ktorej zdjecie zamieszczam ponizej :
-
a mnie obrzydza ten flash...ta lapma przednia;p;p a lepsze to od huragana??? a jak ja zjebanie docierałem przez piewsze jazdy sporo jezdziłem zwe dwie osoby na maxa ale lpiej idzie od ciebie kamilku a ty przez pierwsze km jedziełęs 20-30;p;p to juz niemam co liczyc na 75-80 i ciekawe przyspieszenie???????????????; p;p;p -
Unknown Name
>..:::Maciuś:::.. napisał
>a mnie obrzydza ten flash...ta lapma przednia;p;p a lepsze
>to od huragana??? a jak ja zjebanie docierałem przez
>piewsze jazdy sporo jezdziłem zwe dwie osoby na maxa ale
>lpiej idzie od ciebie kamilku a ty przez pierwsze km
>jedziełęs 20-30;p;p to juz niemam co liczyc na 75-80 i
>ciekawe przyspieszenie???????????????; p;p;p
Nie wiem. Moze to tez od masy uzytkownika zalezy... Bo jak jade w 2 osoby to jeszcze gorzej... A waze 78 kg. A moze po prostu pecha mam i taki egzemplarz feralny... -
u 78 to niezły klocek z ciebie;p;p;pja coś koło 55kg...a kolega kupił huragana waży on coś ok 90 kg i mu idzie 30 hahahahahahahahah...dzis w szkole był załamany;p;p;p -
PePek.
nie chciałbym nikogo obrazić ale wg mnie flah jest gupi :p
strasznie wąskie opony- niezmiernie wielkie możliwości na zakrętach i w terenie :D:D:D
i ten przód jakiś 'nieakuratny'; ) -
Unknown Name
-
PePek.
jak ktoś w nocy jedzie to tak jakby sie nachylił z latarką czołówką na głowie; p -
.danon.
ja tez mam flash-a, i bardzo mi się podoba... jest zajebisty wręcz..ale mam blokadę i idzie mi 48km/h a wiecie ile moze isc bez blokady??? -
PePek.
-
Anonim
No 65 tak samo jak hurricane bo z tego co sie nie myle to flash ma koła 10 cali -
.danon.
-
.biały.
- 1
- 2