Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aagaa

Ze co to ma byc za grono?
  • Anonim

to grono ogólnodostępne typu : MODA I URODA możemy podzielić się tu swoimi spostrzeżeniami i radami na temat cery , skóry , wyprysków itd XD
  • aagaa

wiesz co ... chyba publiczned zaluz i zmien nnazwe
  • Anonim

to jest PUBLICZNY !!! i nazwy nie zmienię!!!!
  • aagaa

a rzeczywiscie,,, nazwa... bez urazy jest fatalna!!!!!!!!!!
  • Anonim

ALE NAWIĄZUJE DO TEGO CO MA TU BYĆ !!!
  • aagaa

no dobra ..... z reszta......... yhm..... Ja tio bym dala nazwe np. " Problemy z cos tam cos tam...."

no dobra... kupiklam sobie tonik ziaji i nie jest dobry <beczy>>
  • Anonim

a jaki ? Pamiętaj że niezależnie od produktu należy poczekać na efekty!
  • aagaa

czekam 3 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Taki żółty ziaji
  • Anonim

dlaczego cie nie było ?
  • aagaa

no bo byłam u ortodontki i miałam kilka ważnych spraw i jutro też mnie nei będzie....;/
  • laura

czemu cie jutro nie bedzie?? miłaś sobie kupic różowy (tonik)
  • Anonim

Adzia czemu cie nie bedzie jutro?
  • aagaa

praktycznie dizsiaj,,... ide na pogrzeb.... :(9999
  • aagaa

praktycznie dizsiaj,,... ide na pogrzeb.... :(9999
  • laura

kogo???:((((((((
  • aagaa

bylo... minelo..... a ty iwesz kogo... probo ziaji..... no wiec .... mam tonik i....?
  • laura

i musisz kupic wate i nalac sobie troche na wacik i posmarowac po pryszczach!!!!!
  • Anonim

ale do jakiej on jest cery ? miałaś kupić NUNO ! taki różowy ! on jest przeciw przyszczom ! i najlepiej dokup do tego żel do mycia twarzy ! przyda się też co tygodniowa maseczka która nie wysusza skóry (przesuszenie skóry jest naaaaajgorsze bo : skóra wytwarza więcej łoju i produkuje za razem więcej zaskórników i przyszczy ) maseczka z zielonej glinki jest dobra (można kupić również w serii NUNO ) z gruszki lub z innych owoców ....
  • aagaa

wate mam i mam jeszcze taki... hm..... taki rumiankowy ziaji tonik; ] I nic wiecej... a wiec co mam kupic jeszcze?> (propo to ja juz nie mam tych krost...)
| |

Tutaj podzielimy się radami typu : jak pozbyć się wąrów , przyszcz wyprysków itd.

Miejsca grona (0)