-
aagaa
-
Anonim
to grono ogólnodostępne typu : MODA I URODA możemy podzielić się tu swoimi spostrzeżeniami i radami na temat cery , skóry , wyprysków itd XD -
aagaa
-
Anonim
-
-
aagaa
-
Anonim
-
aagaa
no dobra ..... z reszta......... yhm..... Ja tio bym dala nazwe np. " Problemy z cos tam cos tam...."
no dobra... kupiklam sobie tonik ziaji i nie jest dobry <beczy>> -
Anonim
a jaki ? Pamiętaj że niezależnie od produktu należy poczekać na efekty! -
aagaa
czekam 3 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Taki żółty ziaji -
Anonim
-
aagaa
no bo byłam u ortodontki i miałam kilka ważnych spraw i jutro też mnie nei będzie....;/ -
laura
-
Anonim
-
aagaa
-
aagaa
-
laura
-
aagaa
bylo... minelo..... a ty iwesz kogo... probo ziaji..... no wiec .... mam tonik i....? -
laura
i musisz kupic wate i nalac sobie troche na wacik i posmarowac po pryszczach!!!!! -
Anonim
ale do jakiej on jest cery ? miałaś kupić NUNO ! taki różowy ! on jest przeciw przyszczom ! i najlepiej dokup do tego żel do mycia twarzy ! przyda się też co tygodniowa maseczka która nie wysusza skóry (przesuszenie skóry jest naaaaajgorsze bo : skóra wytwarza więcej łoju i produkuje za razem więcej zaskórników i przyszczy ) maseczka z zielonej glinki jest dobra (można kupić również w serii NUNO ) z gruszki lub z innych owoców .... -
aagaa
wate mam i mam jeszcze taki... hm..... taki rumiankowy ziaji tonik; ] I nic wiecej... a wiec co mam kupic jeszcze?> (propo to ja juz nie mam tych krost...)