-
Martusia17
-
Anonim
jak to?! ja widziałem tylko wejście Boysika... ale skoro wszedł jeszcze Gulczas, to super! :) ale będzie fajnie! :) -
A.S.
-
Anonim
-
-
Martusia17
>Przyszła Pani Ł. napisała:
>Na jak długo am weszli???????????
tego właśnie nie wiem -
Nikusia
Co myślicie o tym zadaniu Wielkich Misiów dla dziewczyn? Moim zdaniem Magda najlepiej wypadła. Sylwia też mnie bardzo mile zaskoczyła, trochę zmieniam o niej zdanie teraz. Uważam, że dużo bardziej pusta i pozbawiona klasy jest Daniela. -
Anonim
Weszli bo bb traci ogladalnosc.... ta nowa edycja jest niewypałem w porówaniu do poprzednich. -
Nikusia
To prawda. Ci uczestnicy nie są zbyt ciekawi, a atrakcje szykowane przez producentów okazały się niewypałem (o tym, że Niccolaus jest transseksualistą ludzie dowiedzieli się wcześniej i jego wyznania nie zrobiły już na nikim wrażenia, afera z Józkiem w roli głównej wywołała co najwyżej niesmak, w dodatku trzymanie wszystkich szczegółów zajścia w tajemnicy tylko rozwścieczyło widzów). W domu nie ma zbyt wyrazistych charakterów, które budziłyby kontrowersje. To właśnie konstrowersyjni ludzie najbardziej przyciągają (patrz: Jola), w tej edycji takich po prostu nie ma. -
Anonim
Joli własnie mi brakuje.... bo ona nakrecała cały program. Zadania sa juz naciagane. A ta wypowiedz Ariela, ze nie sa na wakacjach była beznadziejna... No bo jak on to traktuje jak prace, czy co.... Gra to zabawa.... Dra morde na Klaudie, ze oblała pokój a same z farba za nia lataja... Normalne, ze kazdy by sie bronił żenada....;/ albo DFaniela jak ona widzi kamerre świra dostaje .... to załosne ogladac jak stroi durne miny do kamery.... albo bb extra powtorka tego co było i ich kapanie ile mozna ogladac to samo.... Oni praktycznie nic w tym Tv nie pokazuja... -
Konrad Krzyżanowski
z brakiem wyrazistych charakterów się nie zgodzę, są wyraziści jak cholera -
Anonim
-
Martusia17
>Diamond Princess napisała:
>a kogo masz na mysli?
najbardziej wyrazisty by Dżosi, ale taki np. Nicolas -
Anonim
>Martusia17 napisała:
>>Diamond Princess napisała:
>>a kogo masz na mysli?
>
>najbardziej wyrazisty by Dżosi, ale taki np. Nicolas
DŻOSI?! nazywasz Józka DŻOSI?! omg... lekarza! -
Konrad Krzyżanowski
-
Anonim
-
Konrad Krzyżanowski
mój płodziciel jest Józef zwany Dżosim więc to dla mnie chleb powszedni -
Anonim
a... nie znam twojego płodziciela, to też się nie będę na jego temat wypowiadał. ale Józef Warchoł nie zasłużył chyba na nazywanie go DŻOZIM... przynajmniej ja tak myślę.