Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Loju natluszczajacego koncowke mocy aplikowana do swinskiego sadla. Poszukuje rowniez uchwytu mocujacego slonine do kalafiora o rozstawie zeberek 8,65 cm oraz instrukcji obslugi do czujnika DANFOS!
  • Anonim

Słyszałem, że swego czasu danfosów używało się jako skrót mocy przy uziemionej antenie do kaloryfera. Nie wiem jaz zadziała w przypadku słoniny…

PS.
    Erni…
    „… jak 105” buahaha; D
  • Anonim

jak 35
  • bangla

z ta slonina to cos moze sie zakreci jak dobra maszynka bedzie...
  • Anonim

Czy moglbys na priv podeslac schemat tego urzadzenia? (seban prosil)
  • bangla

spox. napewno rysunki zrozumie bo sa bardzo przejrzyste, a jesli o kwestie techniczna chodzi to mu wyjasnie- wszak jestem jednym z niewielu aktywnych jeszcze uzytkownikow kombajnu do bazi...
  • Anonim

Przepraszam, a ile juz ma baziogodzin panski kombajn?
  • bangla

troche tego jest.. ale wprawny mechanik powinien wiedziec ze przy tej klasie maszyn liczba 13tu baziogodzin naprawde nie ma wiekszego wplywu na prace podzespolow i rodzaj powstajacych "bukietow" zapachow!
  • Anonim

Tak owszem, Zgadzam sie z Panem calkowicie. Bo ja sie wiarze z takim problemem ze nie moge nigdzie dokupic treblinek do ow baziokombajnu...
  • bangla

widze ze pan jest reczej milosnikiem niz zwyklym baziozbieraczem, gdyz chec doprowadzenia kombajnu do stanu oryginalnego to cecha niewielkiej ilosci ich uzytkownikow.. winszuje! a treblinki poszukam, zatelegrafuje do szwagra tereski tego z wilna gdzie ponoc sa jeszcze magazyny z nominalnymi czesciami i zapytam..
  • Anonim

Bylbym zobowiazany, zrewazowac sie moge polowka swiniaka, tuz obok na wsi bratanek stryja ubil ostatnio kilka sztuk. Sloninka bedzie pierwsza klasa. Jak to mowia u nas chopy "BEDZIE PANIE RAJ DLA JAJ"
  • bangla

a to sie proboszcz ucieszy!!
  • bangla

szukam dojscia do azotoxu, tanio- potrzebuje okolo 150tys ton, bardzo pilne!!
  • maciek_t

ble
  • bangla

juz niepotrzebny;))) ale na przyszlosc od razu homonto pojdzie w ruch;))