-
pan głąbik
własnie przegladałem stare grono MNS i kurcze stwierdzam, ze ci nowi są poprostu straszni nic tylko o serialu gadają, jakby wogóle swoich tematów nie mieli ufff... tragedia...dobrze że denat założył to grono
zastanawiam sie jeszcze czy by im jakiejś małej wojny nie wytoczyć (heh ostatnio bardzo agresywny sie zrobiłem)... -
Anonim
-
pan głąbik
hmm...chyba najlepiej poprostu wycofam się na jakiś czas z życia publicznego... -
michalina
Kajo : cos sie podejrzanie waslnie nieudzielasz:] omija cie cała frajda:]
-
-
Anonim
misia, misia, no jak Ty nic nie wiesz...
Bo ja uwielbiam wrecz sesje.
sie jej musze oddac cala, z cala pasja i namietnoscia;p
fak siet fak
dopiero sie zaczelo, ale niech sie to juz skonczy, co??;(
bo ja taka nieprzyzwyczajona... -
pan głąbik
a co sesja się zbliża??
...hmm kurcze tak własnie cos podejrzewałem, że to gdzies tak teraz powinna być :/ -
michalina
ej no ja wlasnie dzieki sesji jestem przykuta do kompa. od poczatku maja do 24 czerwca:] pieprzeni artysci -
grono to komercyjne gowno
dzieki sesji bede przykuty do kartki z zadaniami z matmy tak do okolic... listopada, grudnia... pieprzeni matematycy. -
pan głąbik
dzieki sesji nie mam czasu na nude i wreszcie czuję, że żyję... poprostu kocham tą panią -
Grono.Net
-
pan głąbik
wiesz zawsze chiałem mieć panią która to mnie będzie utrzymywać... i jak tu się nie zakochać -
Anonim
ja cos czuje chlopaki, ze Wy zyjecie i studiujecie tylko po to, zeby poznac smak sesji, jej urode i piekno... -
pan głąbik
-
ewa tejlor krass
-
pan głąbik
-
Anonim
-
ewa tejlor krass
-
michalina
-
pan głąbik
ufff ewa zapomniałem co maiłem napisać ale z pewnościa cos waznego, :] coś o tym Twoim niewyparzonym języczku -
ewa tejlor krass
nie kobiece nie kobiece tylko cholera sesja
więc wasze szczebiotanie o sesji jak również ona sama w swej istocie mię wkurwiają, chyba jasne to było?
głąbiku mój języczek zawsze taki był i bardzo się z nim lubimy