- 1
- 2
-
[>seba<]
jezeli ta fura zalozyciela tego forum ma turbosprezarke to musi byc niezly odlot. z zewnatrz ten leonik wyglada zajefajnie mam nadzieje ze silnik nie pozostal seryjny. chyba ze to jest wersja seryjna z turbo -
★KEVOR ŁOWCA TALENTÓW; )★
To jest seryjne turbo ale nie został taki jak był, jest mocniejszy teraz. Szybciej się wkręca itd. -
[>seba<]
a czy to wersja cupra r czy zwykla, tylko ze z silnikiem 2.0 (albo wiekszym). -
-
-
-
[>seba<]
czyli bez twoich przerobek ma ok 170 km albo cos kolo tego. ten samochod jest wypasiony -
bez przeróbek miał 180KM ale teraz ma 228 i mom. wzrósł bardzo a to się liczy -
Dzięki. teraz ma jeszcze alu lusterka i podświetlenie w środku i pod podwoziem; ) -
[>seba<]
a tuning wewnetrzny zostal zrobiony tzn. jakies mocniejsze audio, skora?? -
skóry nie mam ale alarmy w samochodach na wąskich uliczkach basem włączam!!! :D Więc gra oj gra. No bass no fun ! :) -
[>seba<]
no wlasnie bas przede wszystkim, na ile tak okolo, wyceniasz przerobki w nim zrobione? po tym co widac pewnie troche to kosztowalo. -
tłumik 1700
swiatła tylne 1300
skrzydło tylne 500
przód 150(giełda)
felgi 3000
opony 3000
chip 1600
audio 10.000
neony 400 podwozie
neony srodek 300
inne swiecidełka 200
lakierowanie skrzydła i przodu 400
xenony 2000
to to co pamiętam teraz ale jeszcze pewnie coś tam było; ) -
A ! :) klamki alu i lusterka i coś tam pewnie jeszcze ale nie pamiętam teraz; ) -
-
[>seba<]
no chyba najdrozsze jest to zapachowe drzewko:) widze ze troche kasy w niego wlozyles, ale za to masz zarabisty wozek -
Dzięki :)
Już się zwróciło w naturze; )
poprzedni też był fajny i żółty tylko tańszy ale następny będzie chyba czarny choć kto wie....
ten ma dop. 2lata to jeszcze się powiozę sporo :) -
[>seba<]
a masz juz tak tylko na oku co chcialbys kupic w przyszlosci?? bo ten leonik to wedlug mnie trafny wybor byl. -
No wiesz cięzko coś wybrać bo pierwszy był fiat 126p potem bravo teraz leon idac takimi przeskokami trzeba mieć kopalnie złota a ja nie posiadam ani nie mam zawodu "syn"; D ale podoba mi się coś tam.Myślę jednak ze to dop. za jakieś 2 lata to pewnie coś nowego się pokaże na rynku:) -
no i jak to bywa pewnie mocniejszy będzie...:) Ten mi teraz starcza i podoba się. -
[>seba<]
na tej fotce co masz z tym osniezonym przodem wyglada jakby byl uzywany do odsniezania.... jaki on ma przeswit??chodzi mi o przod.
- 1
- 2