• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • [>seba<]

jezeli ta fura zalozyciela tego forum ma turbosprezarke to musi byc niezly odlot. z zewnatrz ten leonik wyglada zajefajnie mam nadzieje ze silnik nie pozostal seryjny. chyba ze to jest wersja seryjna z turbo
  • ★KEVOR ŁOWCA TALENTÓW; )★

To jest seryjne turbo ale nie został taki jak był, jest mocniejszy teraz. Szybciej się wkręca itd.
  • [>seba<]

a czy to wersja cupra r czy zwykla, tylko ze z silnikiem 2.0 (albo wiekszym).

To wersja Top-Sport 1.8turbo 20v

To wersja Top-Sport 1.8turbo 20v
  • [>seba<]

czyli bez twoich przerobek ma ok 170 km albo cos kolo tego. ten samochod jest wypasiony

bez przeróbek miał 180KM ale teraz ma 228 i mom. wzrósł bardzo a to się liczy

Dzięki. teraz ma jeszcze alu lusterka i podświetlenie w środku i pod podwoziem; )
  • [>seba<]

a tuning wewnetrzny zostal zrobiony tzn. jakies mocniejsze audio, skora??

skóry nie mam ale alarmy w samochodach na wąskich uliczkach basem włączam!!! :D Więc gra oj gra. No bass no fun ! :)
  • [>seba<]

no wlasnie bas przede wszystkim, na ile tak okolo, wyceniasz przerobki w nim zrobione? po tym co widac pewnie troche to kosztowalo.

tłumik 1700
    swiatła tylne 1300
    skrzydło tylne 500
    przód 150(giełda)
    felgi 3000
    opony 3000
    chip 1600
    audio 10.000
    neony 400 podwozie
    neony srodek 300
    inne swiecidełka 200
    lakierowanie skrzydła i przodu 400
    xenony 2000
    to to co pamiętam teraz ale jeszcze pewnie coś tam było; )

A ! :) klamki alu i lusterka i coś tam pewnie jeszcze ale nie pamiętam teraz; )

zapachowe drzewko 6 zł; )))
  • [>seba<]

no chyba najdrozsze jest to zapachowe drzewko:) widze ze troche kasy w niego wlozyles, ale za to masz zarabisty wozek

Dzięki :)
    Już się zwróciło w naturze; )
    poprzedni też był fajny i żółty tylko tańszy ale następny będzie chyba czarny choć kto wie....
    ten ma dop. 2lata to jeszcze się powiozę sporo :)
  • [>seba<]

a masz juz tak tylko na oku co chcialbys kupic w przyszlosci?? bo ten leonik to wedlug mnie trafny wybor byl.

No wiesz cięzko coś wybrać bo pierwszy był fiat 126p potem bravo teraz leon idac takimi przeskokami trzeba mieć kopalnie złota a ja nie posiadam ani nie mam zawodu "syn"; D ale podoba mi się coś tam.Myślę jednak ze to dop. za jakieś 2 lata to pewnie coś nowego się pokaże na rynku:)

no i jak to bywa pewnie mocniejszy będzie...:) Ten mi teraz starcza i podoba się.
  • [>seba<]

na tej fotce co masz z tym osniezonym przodem wyglada jakby byl uzywany do odsniezania.... jaki on ma przeswit??chodzi mi o przod.
  • 1
  • 2