-
patu
-
kossa
-
kossa
-
Ada
Bacieczki same w sobie sa bezpieczne, ale jak co chwile przychodzą tu ludzie z tbs to jest gorzej :/ :/ -
-
patu
-
Ada
-
kossa
a ja czuje oddech ludzi z tbsow, jak tylko wyjde z domu. [to zem zagrypsowala].
nie czuje sie do konca bezpieczna. ale nie jest tez tak starsznie zle.
a Wojtek mial pecha, tyle powiem.. -
Ada
-
patu
-
kossa
wiesz, chyba kazdy z nas juz 'cos takiego' widzial, niestety.. [stety?] -
Anonim
co do bezpieczeństwa to same Bacieczki w porządeczku, nie boję się wyjść wieczorem na spacer i nocne wracanie do domu też jest bezproblemowe, wszyscy śpią :)
pod Żabką same swoje, z resztą i tak każdy się z każdym zna.
Co do TBSów to fakt, nie chodzę na to osiedle bo strach i nie lubię, gdy ktoś szwenda się po naszym :D ot co. -
patu
-
Ada
już się nie da. Trzeba było pisać jakieś petycje wszesniej, zeby nic tam nie budowano, choć wiadomo, że to by nic nie dało. -
kossa
jestem rozdarta;|| zeby nie te dresy z przeszlascia skinow i inne debile, by mnie nie przeszkadzalo. -
patu
moze nie tyle co z przeszloscia, co z terazniejszoscia i przyszloscia:/ -
kossa
-
Ola Monola
po 1. Co sie stao z wojtkiem? bo ja dawno nie była tam gdzie trzeba
po2. Nie dziwota ze sie boicie skoro takie bandziony jak Olkson bywaja na bacieczkach; D
po 3. moje osobiste i szczere i prywatne zdanie na ten temat brzmi tak:
tbs-y są nienormalne i trzeba odgrodzić od niech spokojną wieś bacieczki , ażeby bandyty nie wchodzili na porządne terytorium. :|
:[ :[ :[ :[ na tbs to strach iść, bo a nóż widelec wyskoczy jakiś agresywny młodzieniec;/ -
Anonim
-
patu
-
kossa
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem
|
|
nasze kochane bądź też "kochane" osiedle; p tylko u nas kury rozbiegają się po ulicach, pasą ...