Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lidi...

Jak wiecie,moje drogie piko w poniedziałek rozpoczęłam praktykę...i juz po kilku dniach spędzonych w moim zakładzie pracy dochodze do pewnych wniosków... nie chce miec normowanego czasu pracy!!!!ratunku...to straszne-siedziec w biurze od 10-18 i tak dzień w dzień, dzień w dzień,każdy dzien jest taki sam...
    KOszmar!!!! wpadam w rutyne,...i pomysleć że przepracowałam dopieor 3 dni!!! chyba po wszystkim wyladuje w wariatkowie, nie ścierpię tej rutyny...
    To tyle-chciałam sie wyzalić-w przyszłości nie chce pracować w biurze!!!
    (to była puenta) :) Dziekuje,że mnie wysłuchałyście...
  • olga

wiem Lidus wiem, znam ja ten bol i nie dopisuje sie tu wcale po to zeby tez sie zalic,ze sie harowalo w biurze wlasnie ,i to zawsze 12-13godzin i na nocki czasem 3 tyg z rzedu gdzie nie bylo do kogo geby otworzyc i ze wogole sie wymeczlam jak nie wiem i nie mialam czasu na nic,normalnie dajcie spokoj,nie ,nie bede tego wszystkiego tu pisala,bo ne po to ripostuje, tylko po to zeby Lidzie pocieszyc bo znamja ten bol dziecino i moge Cie mala zapewnic ,ze...szybko zleci zobaczysz:)))))
  • Anonim

" i nie dopisuje sie tu wcale po to zeby tez sie zalic,ze sie harowalo w biurze wlasnie ,i to zawsze 12-13godzin i na nocki czasem 3 tyg z rzedu gdzie nie bylo do kogo geby otworzyc i ze wogole sie wymeczlam jak nie wiem i nie mialam czasu na nic,normalnie dajcie spokoj":)))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))
  • olga

hihihihihi
    nie moglam sie powstrzymac :D
  • RuDi

Ja praktyki mam za sobą, ale też tak sobie stwierdzam, że nie mogłabym pracować w takim miejscu. Wszystko spoko, ludzie mili, kontakt z klientami (Ci bywali różni) i ogólnie fajna atmosfera. Ale to zaczęło się robić nuuuuudne- robiłam rzeczy ciekawe, sporo się uczyłam, ale baaardzo wiele z nich się powtarzało- ile można słuchać o PIT-ach, VAT-ach i innych pierdołach ?? Stwierdzam, że nie będę pracować w takim miejscu- podbiję świat :) !! 3maj się oburęczny Lidzioszku- dasz radę:)
  • Lidi...

hello! wita was mały pracoholic:) ale jutro juz mój koszmar dobiega końca...jak dobrze pójdzie to w sobote bede miała wolne:) tak więc...szukam chętnych na jutro...na...
    SPOTKANKO OBFICIE ZAKRAPIANE:)))
    w domku bede tak ok 18,wiec o 19 juz bym sie gdzies mogła ustawić...zna ktoś jakąś miłą miejscówkę??i tanią przy okazji:)prócz CHB (ok-żydek moze być;)
    kurde,a wiecie,że jakoś tak strasznie jestem ustasfakcjonowana moimi osiągnięciami w pracy:)))dzis miałysmy mały kryzys, magda poszła na urlop i zostłyśmy we dwie z mileną,która pracuje tam 2 miechy, no i miałysmy sajgon...ale dałyśmy radę:)))i nawet szefu nas pochwalił:)))
    buziaki piko...i liczę na was jutro:)))
  • Anonim

jakbyscie cos zorganizowaly, to piszcie!
  • olga

ja poza zasiegiem, wroce po weekendzie, buziak , pa:))
  • Ju .

chochol juz rozpoczal odliczanie do konca praktiki...
    i bedziemy mogly poszalec!!!
  • olga

ej Lidus ja Cim nie pogratulowalaaaaaaaaaam:)))meg a praktykancie Ty moj<jupi><jupi><jupi><jupi><ju pi><jupi><jupi><jupi><jupi><ju pi><jupi><jupi><jupi><jupi><ju pi><jupi><jupi><jupi><jupi><ju pi><jupi><jupi><jupi><jupi><ju pi><jupi><jupi><jupi><jupi><ju pi><jupi><jupi><jupi><jupi><ju pi><jupi><jupi><jupi><jupi>

:)
  • Anonim

lidus rulezzzzz:D
  • Ju .

ej w ogole jutro jest ostatni dzien moich praktyk w rainbow i szczerze mowiac moglabym tam zostac jeszcze :)
    tak sie ostatnimi dniami wciagnelam w ten caly tok i niezle jaja mamy z dziewczynami :) hihihi
    obiecaly ze zapoznaja mnie z nastepnym praktykantem jak jakis fajny bedzie hahaha wariatki:))))
    rainbow rulezzzzzz
    yeah
  • olga

no justa a wiesz co teraz bedzie?????Wakacje!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!zupa!!! w tlumaczeniu na normalny SUPER:)))naleza sie w koncu co?? a szkoda ci rainbow...no wiadomo,ale...WA KA CJEEEE:)))))))))))
  • RuDi

na woli pada deszcz :)