niezlakorba.pl [25]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Janek

Witam!

Jako, że po maratonie mój rower (i zdrowie) jest trochę w rosypce jestem zmuszony przesunąć imprezę na przyszły tydzień. A relację z owego maratonu można przeczytać na stronie: http://www.niezlakorba.elvith.stref...

Obecny termin to noc z poniedziałku na wtorek, o 00:00 po ratuszem. Piszcie czy ten termin nadal Wam pasuje.

Pzdr,
    Janek
  • Ania W.

Ja mogę być nadal chętna i to nawet bardziej, bo dla mnie to nawet lepszy termin. Chyba, ze na rAIdzie popsuję rower. tfu tfu!
  • Maciek

ja yeti!
  • Szaty

No ja też będę obecny napewno; ] W takim terminie to można wszystko robic :D
  • BrutuSs

dalej chętny do współpracy :P
  • Mania

ja odpadam.
  • Janek

The RatRace jutro.
    Spotkanie pod Ratuszem Bemowo.
    Butelka z dziurą w korku jako broń - w środku woda.

Poszukuję pomarańczowej kamizelki jako drugą flagę do CTF.
    Ponad to szukam sposobu oznaczenia teamów - ma ktoś białą/żótą/czerwoną/kolorwą taśmę - to byśmy krzyżyki na plecach robili.

Pzdr i do zobaczenia.
  • Maciek

a może w tych kolorach można by zdobyć farby plakatowe, które się nie tak ciężko zmywają i oznaczyć nimi team, np. na czole? :)
  • BLU

niestety my z Szatkiem się nie pojawimy.
    pozdrawiam, miłej zabawy :)
  • Mówią, że Marcin シ

ja będę, lecz sam, bez "Ziomala Cinka na BMXie" :)
  • Janek

Impreza sie odbyła. W kameralnym składzie. I dobrze, bo ubaw mieliśmy po pachy. A graliśmy w... berka. Naprawde. Kto był niech napisze co się dziąło! Akcja jest do powtórzenia na wiecej osób, ale to będzie berek-deathmatch...

Będę informował. Lochy JW czekają, ale bez szczurów, pewnie od naszych krzyków uciekły.

PS
    RatRace można potraktować jako trening... ale z pewnościa jest to trening beztlenowy!
  • Mówią, że Marcin シ

Zabawa była przednia; D.
    ale... mimo ponad 1,5h zabawy, nie udało mi sie do końca poznać "mapy", na której dodatkowymi utrudnieniami były zwisające kable oraz niezakryte kanaliki odpływowe.

Oczywiście w takiej "akcji" nie mogło zabraknąć kontaktu z ochroną. Pan w żółciutkiej kamizelce przyszedł do nas sprawdzić "co mu tak miga".