-
Janek
Witam!
Jako, że po maratonie mój rower (i zdrowie) jest trochę w rosypce jestem zmuszony przesunąć imprezę na przyszły tydzień. A relację z owego maratonu można przeczytać na stronie: http://www.niezlakorba.elvith.stref...
Obecny termin to noc z poniedziałku na wtorek, o 00:00 po ratuszem. Piszcie czy ten termin nadal Wam pasuje.
Pzdr,
Janek -
Ania W.
Ja mogę być nadal chętna i to nawet bardziej, bo dla mnie to nawet lepszy termin. Chyba, ze na rAIdzie popsuję rower. tfu tfu! -
Maciek
-
Szaty
No ja też będę obecny napewno; ] W takim terminie to można wszystko robic :D -
-
BrutuSs
-
Mania
-
Janek
The RatRace jutro.
Spotkanie pod Ratuszem Bemowo.
Butelka z dziurą w korku jako broń - w środku woda.
Poszukuję pomarańczowej kamizelki jako drugą flagę do CTF.
Ponad to szukam sposobu oznaczenia teamów - ma ktoś białą/żótą/czerwoną/kolorwą taśmę - to byśmy krzyżyki na plecach robili.
Pzdr i do zobaczenia. -
Maciek
a może w tych kolorach można by zdobyć farby plakatowe, które się nie tak ciężko zmywają i oznaczyć nimi team, np. na czole? :) -
BLU
-
Mówią, że Marcin シ
-
Janek
Impreza sie odbyła. W kameralnym składzie. I dobrze, bo ubaw mieliśmy po pachy. A graliśmy w... berka. Naprawde. Kto był niech napisze co się dziąło! Akcja jest do powtórzenia na wiecej osób, ale to będzie berek-deathmatch...
Będę informował. Lochy JW czekają, ale bez szczurów, pewnie od naszych krzyków uciekły.
PS
RatRace można potraktować jako trening... ale z pewnościa jest to trening beztlenowy! -
Mówią, że Marcin シ
Zabawa była przednia; D.
ale... mimo ponad 1,5h zabawy, nie udało mi sie do końca poznać "mapy", na której dodatkowymi utrudnieniami były zwisające kable oraz niezakryte kanaliki odpływowe.
Oczywiście w takiej "akcji" nie mogło zabraknąć kontaktu z ochroną. Pan w żółciutkiej kamizelce przyszedł do nas sprawdzić "co mu tak miga".
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem