Fiat Barchetta [14]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • AS/ walka z wiatrakami...

eksplotacji, tuningu, ciekawostkach itd.
    Z przyjemnością odpowiem na pytania na temat tego włoskiego roadstera. :))

Nikt nie jest zainteresowany?

No trudno :-(...
  • Grono.Net

Synku powiedź kiedy jedziemy nim na lansik; P tym autkiem?? Tuning optyczny czy jak to tam sie nazywa nie jest wskazany dla tego autka ( tak mi sie wydaje ), a co Ty o tym myslisz Homie??? Jeśli juz to tylko zmiana felg i ingerencja w "hardweare" :P

Pozdro dla fanów tego autka:D
  • Grono.Net

*mała poprawka nie brac po uwagę ostatnich 2 wyrazików w pierwszyn zdaniu tj. "tym autkiem" :P

Ziąąąąąąą felgi w drodze :), już Ci mówiłem jazdę masz następnym razem jak będziesz w Iwicznej i jak będzie owner, a jak Ci się podoba autko???

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał :D.

zaponiauem dodać: lans może być jak wróce z wakacji, ziąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą... 6500 obr/min w Syfiku (Civicu) i jadymyyyyy Zenuś, narazięęęęęęęęęęęęęęę, ziąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą.....
  • Grono.Net

No Fiacik całkiem wporzo tylko mam wielki znak zapytania w głowie : czy zmieściłbym się za kółko tj. moje nogi :| Ale i tak wole Fiata Coupe :P Chociaż może gdyby barchetta nie była roadster'em to może i zakochałbym się w niej; )

no wiesz, ja wolę jazdę bez dachu bo to większy lans :D, ale o gustach się nie dyskutuje :))

a nóg te bym nie zmieci <lol>
  • Grono.Net

Jeszcze nic nie wiedomo moe kiedy si sprawdzi :D

damy rade a ja i tak kocham czarodziejki :D
  • Marcin

ja się właśnie zastanawiam nad
    mx-5
    Barchettą
    mr-2
    Napisz mi co jest fajnego w barcheccie??
    napęd ma na przód?

Bucik:

Witam serdecznie, na poczatku dziekuje za zainteresowanie sie tym gronem, juz yslalem ze to nie ma sensu, oczywiscie zgrzeszylbym jakbym nie polecil Ci Fiata Barchetta, lodka bo od tego slowa pochodzi nazwa ma naped na przod, jezdzi idealnie, przyspiesza rowno na wszystkich biegach, zapraszam po wiecej szczegolow na nasza strone internetowa: http://www.barchetta.pl

Gdybys kupil barchette, na pewno znalazlbys sie w kregu osob ktore lubia byc postrzegane przez innych, bo autko zwraca na siebie uwage.

Jesli chcesz moge wyslac ci kilka zdjec naszego egzamplarza, prosze odezwij sie na adres artur@barchetta.pl

Pozdrawiam.
  • Grono.Net

Dokładnie nie zastanawiaj się na chłopie nad mazdami, ten fiacik jest odjazdowy, panny oglądaja się i wogóle :P Pozdrowionka .

Piter: dzieki za wsparcie :D
  • Marcin

Dzięki za radę
  • Marcin

naped na przód to mi właśnie najbardziej przeszkadza. Chciałbym autko tylnio napędowe

Uwierz mi, na serio musialbys niezle szalec zeby poczuc zapach napedu na tyl, poza tym barchetta to nie jest auto do szalenstw.

W kazdym razie nadal polecam Ci najpiekniejszego z Fiatow :D.

Przy spokojnej jezdzie naped na przod nie przeszkadza, musialbys naprawde szalec zeby poczuc smak tylniego napedu :))

A ja nadal polecam Ci Fiata Barchetta :)).
  • MILKA

ja też polecam
| |

Wszystko o tym pięknym włoskim roadsterze. Porady techniczne, eksploatacja, pytania, informacje, ...

Miejsca grona (0)