-
Aliena
Pragnę poznac tych, którzy (serio!) czują sie zagubieni i umieraja ze smutku zamknieci w betonowych klatkach miast, którzy o zmierzchu zwracaja teskny wzrok w strone Utraconego Zachodu - którzy wiedzą ze płynie w nich krew Eldarów... -
Alexia
No czasami czuje się tak jak opisałaś ale czy płynie we mnie krew Eldarów tego nie wiem czas to sprawdzić ^^ -
Armitage
Czy we krwi mam elfi ślad?
Tego nie wiem i nie sposób tego sprawdzić.
Wiem jednak, że w moim sercu i duszy, te stworzenia znalazły swój dom.
W pewnym stopniu identyfikuję się z nimi (wiem wiem, schlebiam sobi), aczkolwiek zdaję sobie sprawe, że mam sporo krasnoludzich naleciałości.
Ale przecież elfy nie nienawidzą krasnoludziej rasy, więc chyba nie wykluczą mnie przez to ze swojego grona.. -
Anonim
-
-
Anonim
-
Grono.Net
ja to chyba jestem elfickim druide dusz :P czuje się zagubiona, ale umiem leczyć dusze :P Ale raczej płynie wemnie inna elficka krew niż Eldarów -
Anonim
ja nie mam w sobie krwi Eldarów, ale Sindarów na pewno, do drzew mnie ciągnie, do drzew, tylko między drzewami czuję się bezpiecznie i pewnie
są tu jeszcze jakieś inne leśne elfy?? -
Lesna/L.
Neen, ale sa za to byle Lesne, ktore teraz krocza sciezkami Mrocznych Poteg.;>> -
Aliena
-
Anonim
-
AlexZ
No ja do niedawna byłam półdrowką-półelfką księżycową, ale ostatnio coś się zmieniło... za bardzo nie wiem jak teraz określić rasę elfa, którą jestem. Może mi pomożecie?? -
Alexia
Spoko zapraszam na naszą terapię ^_^ Napewno Ci pomoże, przynajmiej mam taką nadzieje ^^ -
AlexZ
Hehe... no ja cały czas terapie odbywam na forum i zapraszam wszystkich:P
http://loreydine.netfreehost.com
A swoją drogą, lubie ten rysunek Alexliel :) -
Alexia
-
Anonim
ja tez jestem mroczny elfem ktory pomimo swej mrocznej natury jakos (lekko) teski za beztroskim zyciem w lesie ale ma natura i oddanie mym braciom jest silniejsze[trzeba cos poswiecic] -
Różka
A ja jestem najzwyklejszym elfem który kocha wszystko po trochu, ale las i góry najbardziej.
Grunt to równowaga! -
<Kapłanka Sachmet>
Muszę wam powiedzieć ze czuje sie dokladnie jak ktos napisal na samym poczatku... Mam okno od Zachodu i czesto w nie patrze i tesknie nawet nie wiem za czym...czasem sobie zdaje sprawe ze jestem samotna posrod tylu ludzi i placze zastanawiajac sie gdzie są moi bracia, dlaczego los mnie wyrzucil tak daleko od nich, dlaczego to JA wlasnie znalazlam sie tutaj samotna i opuszczona podczas gdy oni wiedzą gdzie jest ta brama aby do nich przejsc ale nie chca mi jej pokazac... Czasami zdarza mi sie ze spotykam osobę ktora wydaje mi sie dziwnie znajoma i wtedy mysle ze to moze nareszcie znalazlam kogos komu przytrafilo sie to samo co mi, ze los wyrzucil go tutaj na ten swiat i jest samotny i zagubiony... Moze moim przeznaczeniem jest odszukac moich braci na tym swiecie a potem razem odnależć Bramę to naszego swiata... Czasem czuję ze sie tu duszę i strasznie mi smutno bo nie wiem gdzie są moi bracia...;( Czujecie to samo?? -
Virydi
Tia.... zachody slonca... i lasy... Tak wlasciwie to ja nie czuje sie zagubiona... Ja po prostu czuje, ze nie pasuje do tego swiata.
Kilka dni temu nad Niagara bylam... I niby to calkiem ladne, wiecie, tuz obok Was przelewa sie taka masa wody... Ale na mnie wielkiego wrazenia nie wywarla, moze tylko tecze, ktorych tam sporo bylo. Zato jak wracalismy, to niby tak bezmyslnie gapilam sie przez okno, za ktorym widac bylo las... I po dluzszej chwili uswiadomilam sobie: kurde, ja sie zachwycam zwyklym lasem! tak po prostu... I ciagnie mnie do niego...
Nie wiem, czy jestem Elfem... Ale na pewno sie nim czuje. -
Anonim
Las po prostu ma w sobie wszystkie nasze uczucia:
strach i niepewnosc gdy kroczymy przez niego noca
wielki bol i zal gdy dostrzegamy dewastacje lasow i jak glopi potrafia byc ludzie
a gdzie najlepiej przejsc sie na romantyczny spacer lub odetchnac pelna piersia do lasu oczywiscie
pozostale uczucia juz pozostawiesobie i innym ktorzy wiedza o czym mowie:D
pozdro dla wszystkich ktorych pociaga magia lasow -
Virydi
Czy to grono zupelnie wymarlo, czy moze wszystkie Elfy na wakacje wyjechaly?; D