*Przelotne Zwiazki* [23]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • It's my life!!!

Hej wam:) Mam problem i nie potrafie sobie z tym wszystkim poradzić...
    byłam na biwaku (około 5 godzin bo mnie nauczyciele do chaty wysłali) i cholernie sie napiłam:/ Z tych pięciu godzinek pamiętam NAJWYŻEJ ze dwie:/ no ale chciałam sie dowiedzieć co sie tam wogóle działo... no i sie dowiedziałam:/ Teraz żałuje że wogóle tak sie starałam uzupełnić te cholerne luki w pamięci...
    Zdążyłam sie dowiedzieć że kleiłam sie do KAŻDEGO kolesia i większość strasznie sie na mnie wkurwiała... i że całowałam sie z kumplem z klasy... Teraz nie dość że nie wiem jak sie wogóle w szkole pokaże to nie mam pojęcia co powiedzieć Kamilowi(mojemu chłopaczkowi)... To wszystko jest takie głupie i zagmatwane... Niby nic nie pamiętam ale czuje sie z tym wszystkim fatalnie...
  • I am who I am

Iskierko po alkoholu wszyscy mamy jakies akcje i msle ze nie ma tutaj osoby ktora by powiedziala ze nie oodwalila nigdy przypalu jak byla najebana.
    Teraz musisz jednak poniesc jakies konsekwencje tego o zrobilas.Jezeli chodzi o szkole to to raczej szybko prejdzie,natomiast problem bedziesz miala z chlopakiem.Najwazniejsze zebys Ty mu to powiedziala a nie pozwolila zeby dowiedzial sie ok kogos.Pamietaj ze najgorsza prawda bywa lepsza od najladniejszego klamstwa.
  • Anya

Ty jak cos powiesz...
    Szczególnie z ostatniego zdania powinienes czesto korzystac...
  • carinios

oj...w Twoim wieku zadarzyko mi sie tez pare takiuch krzywuch akcju,no ale chyba kazdy je popelbnia...ale zgadzam sie z pzredmowca...musisza powanie porpamawiac z facetem,..
    a moze poprostu on CIe nei zaspokoja, skoro po alko takie dzikie rzadze z Ciebie wyszly
  • I am who I am

Anyu nie zaczynaj znowu.To nie jest grono dla naszych akcji.jezeli nie masz nic innego do powiedzenia to nie odzywaj sie wogole!
    carinios ostatnie zdanie calkiem sensowne,to tez musisz przemyslec iskierko
  • Agacia

Niestety też miałam parę takich sytuacji :/ chciałam się zapaść pod ziemię. A dużo tam osób było? Jeśli miałby się nie dowiedzieć to może lepiej nie mówić... Ale jeżeli istnieje chociaż cień szansy, że się dowie to koniecznie trzeba porozmawiać
  • Anonim

Siemanko Iskierko;) widze że ładnie ponawiwijałaś.... powiem ci tak: szkołą się wogóle nie przejmuj... naprawde nie ma czym... po drugie to mam nadzieje że dowiedziałaś się z pewnego źródła co robiłaś bo wiesz czasem ludzie lubią ubarwiać... a jeśli chodzi o chłopaka to powinnaś jak najszybciej z nim szczerze pogadać... jak mu na tobie zależy to zrozumie... wkońcu to był tylko pocałunek... Pamiętaj że szczerość jest najważniejsza... trzymam kciuki... pozdro i buzka:*
  • It's my life!!!

Dużo osóbek to tego nie widziało bo tylko dwie moje naprawde dobre kumpele:) A tak wogóle to hej Evee;) W szkole już byłam i sie z nauczycielami troche pośmiałam z moich tekstów:P )"Z kim piłaś?!","Sama", "Z dwóch kieliszków?","Taak" i brecht:P) No wiec ogólnie rzecz birąc to w szkole nawet wesoło:) No ale z Kamilem to nie wiem... Widzieliśmy się wczoraj i chciałam mu powiedzieć ale jakoś nie wyszło:/ No ale w każdym razie wie że praktycznie to nic nie pamiętam... O a tak wogóle to że sie do każdego podwalałam to podobno ściema... hehe zajebiście to brzmi:D
  • Anonim

No wiedziałam że w szkole będzie loooz i tylko polewka... ja czasem przezywam to na studiach jak ide na bibe i robie jakieś polewkowe akcje;) jeśli to ploty że niby zarywałaś każdego to szybko lepiej powiedz o tym Kamilowi... Iskierko lepiej żeby chłopak usłyszał to od Ciebie... bo jak się dowie od osoby trzeciej to później może ci nie uwierzyć że w sumie to nic nie robiłaś!!!! bo jakby tak było to byś mu powiedziała... POzdro i powodzenia:] trzymam kciuki:):):):)
  • I am who I am

Mialem w sumie dodac nowy post,ale chyba ten jest w miare nawiwzujacy do tego o czym chce pisac wiec niech bedzie tutaj.
    Ile razy zdarzylo wam sie wykrecic cos po pijaku?jakie to byly akcje i jakie byly tego konsekwencje?
  • Anya

Joziu prosze prosze zacznij od siebie!!!
  • I am who I am

hmmm....
    W sumie to stricte glupich akcji to za duzo nie bylo.
    No moze poza udezeniem dobrego kumpla bo mnie denerwowal,ale akcji agresywnych to tutaj opisywal raczej nie bede bo to nie o to chodzi.
    Raz zdarzylo mi sie zdradzic swoja panne.Bylo to w nocy a ona o 7 rano juz o tym wiedziala(a ja jeszcze nie zdazylem wyjsc od tamtej)
    Ale to dawno i nieprawda:)
    No i jak narazie to tyle.Jak cos wiecej sobie przypomne to dodam.
    To moze teraz Ty sie wyp[owiesz o swoich Aniu...?
  • Anya

ja nie pije wiec akcji brak:)
  • I am who I am

no tak zapomnialem ze tutaj malo kto Cie zna i mozesz sobie tak pogadac...:P
  • Anya

napewno moje akcje nie przebija Twoich, a wspomniales raczej o niewielu!
  • Anya

A swoja drogo sakoro Ty mnie tak znasz to moze przypomnisz?
  • I am who I am

no o ile przelizanie sie z 3 najlepszymi kumplami swojego bylgo nie jest glupia akcja to ok...
    ale dobra nie zaczynajmy znowu,daj innym si wypowiedziec,albo sama rusz glowa i cos sobie przypomnij.
  • Anya

to byly glupie akcje????? to pestka w porowna niu z tym co zrobiles ale oki niech inie sie wypowiedza
  • Луїза

ahh skąd ja to znam, kilka napojów % i całuje sie z facetami, którzy mi sie nie podobaja, ścigam jakiemuś obcemu facetowi spodnie, walam sie po kolanach fajnych facetów, przytulam sie, miziam ich i kurde zachowuje sie jak tania dziwka nastepnego dnia sie budze i kurde nic nie pamietam a jak juz ktos mi przypomina co robilam to mam ochote normalnie kii my self

ale cóż kobieta i alkohol to kiepska para
  • I am who I am

Lulu to zalezy jak na to patrzec:)
    Ogolnie to kazdy robi glupie akcje po alkoholu,nie tylko kobiety.Jezeli jestes wolna i koles jest wolny to przeciez nikt wam niczego nie zabroni nieprawdaz?
    jak to mawiala moja kolezanka 'jezeli jestes mlody i wolny po prostu szalej,nie pytaj co dalej':)
  • 1
  • 2
| |

A moze by tak znalezc sobie partnera???

Miejsca grona (0)