bumelanci chilloutowcy [14]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak w temacie czyli to co najbardziej nam się podoba i w czym czujemy się najlepsi... czyli impreza, działka, rozpierdalanie hajsu, opierdalanie się itd.:)
  • Anonim

co ja poradzę, że to lubię najbardziej... żyje żeby pić, pije żeby się bawić, bawię się żeby było śmiesznie... jeszcze czuję wczorajszą noc, a już czuje się jakoś dziwnie dzisiaj w domu przed monitorem...
  • pawełek; )

No, to ja opierdalam się w tym momecie i to lubie robic najczesciej i chyba najlepiej mi to wychodzi, Tylko piwa mi przy boku brakuje, hehe
  • Anonim

kocham tak zyc opalac sie lezec na lezaku pic piwko palic peta siedziec na dzialce i miec swiat poprostu w dupie. trzeba ogarnac cos jakis wyjazd teraz jakos za niedlugo.... bo wlasnie wrocilem ciuchy troche przepiore i ognia...
  • 17000

Wpadnij na stara praska lawke to sie poopierdalamy,a i emocje moga towarzyszyc naszemu opierdalaniu sie jak kupimy sobie po Królu:)
  • Anonim

wpadnij na nowa falenicka stronę:)
  • HypeR

wpadnijcie do mnie na dzialke :P
  • Anonim

z chęcią :D:D
  • Anonim

Zbychu no to kiedy jedziemy??:D
    krata już się chłodzi wódka zimna znowu w chuj hajsu poleci ale ognia??:):>
  • HypeR

dogadamy jakis termin :> chcialem jechac wczoraj, ale za pozno wrocilem do wawy......
| |

grono dla imprezowiczów,LUDZI ZNAJOMYCH, którzy wiedzą jak spędzić wolny czas, lubiacych sie wy...

Miejsca grona (0)