-
-
Agata
o tak dobrze ze zaczełaś wczesniej ten temat:) tylko tym razem sie o głupie stroje nie kłóćmy:PP a pomysłu osobiście nie mam.... -
Anonim
ojjj.... zawsze sie klocilismy o stroje... ale teraz przynajmniej ja nie musze... HA :P -
Agata
V4 ma miec JEANSY :D hh1 chyba czarne..dobra niewazne.w kazdym razie beda dzinsy,szare i czarne chyba tez.
ajjj.no i ja tez nie mam pomyslu. -
-
Agata
-
Anonim
-
Anonim
-
Agata
-
haha moze czarne spodnie do ktorych juz przywykliśmy
...ale wymyślmy raz coś sensownego na góre <lol2> ! -
Anonim
-
ja prponuje kupic jakies kolorowe ciuchy np polowa bluzy polowa bluzki co kto woli, byle by w koncu takie same
-
Anonim
-
Marchwiak
ktorec V ma miec te wasze szare dreski;p nie wiem aletrzeba ubrac sie podobnie, zeby byl efekt i jakos kolorowo:) nie ciemno:) -
Anonim
-
D.E.M.
najlepszy pomysł jaki padł, jeżeli chodzi o stroje, to chyba ten dzisiejszy..luźne spodnie od garnituru i szelki..białe koszule..uważam to za najlepszy pomysł...
kto jest za?? trzeba szybko kombinować te stroje..wieć ustalajmy.. kto za? -
Aga
-
Dagna
No - ja też :) Nie wiem kto na to wpadl- ale serio najlepszy pomysł dotychczas... :D -
-
Agata
każdemu sie podoba ten pomysł wiec chyba jest przegłosowane:) to pozycz sobie od kolegi, wujka, dziedka... -
Agata
ja pożyczę od brata.ale pomysł świetny! :) i może jakieś kapelusze białe albo czarne hym?