ex hh2 || EDS . [38]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Patrycja

ma ktoś jakies pomysly?
  • Agata

o tak dobrze ze zaczełaś wczesniej ten temat:) tylko tym razem sie o głupie stroje nie kłóćmy:PP a pomysłu osobiście nie mam....
  • Anonim

ojjj.... zawsze sie klocilismy o stroje... ale teraz przynajmniej ja nie musze... HA :P
  • Agata

V4 ma miec JEANSY :D hh1 chyba czarne..dobra niewazne.w kazdym razie beda dzinsy,szare i czarne chyba tez.

ajjj.no i ja tez nie mam pomyslu.
  • Agata

a mi sie wydawało ze ktoś mówił ze hh1 ma miec szare...?
  • Anonim

nie wkurzaj mnie:P
  • Anonim

bo wiesz one są teraz bardzo na topie; )
  • Agata

dobra nie ważne kto co ma, tylko w co my sie ubieramy....??
  • Patrycja

haha moze czarne spodnie do ktorych juz przywykliśmy
    ...ale wymyślmy raz coś sensownego na góre <lol2> !
  • Anonim

:/

a moze raz cos mądrego wymyslimy xD
  • Patrycja

ja prponuje kupic jakies kolorowe ciuchy np polowa bluzy polowa bluzki co kto woli, byle by w koncu takie same
  • Anonim

Nom, by wszystkie/ wszyscy wyglądali tak samo; )
  • Marchwiak

ktorec V ma miec te wasze szare dreski;p nie wiem aletrzeba ubrac sie podobnie, zeby byl efekt i jakos kolorowo:) nie ciemno:)
  • Anonim

i z jakimiś fajnymi dodatkami :)
  • D.E.M.

najlepszy pomysł jaki padł, jeżeli chodzi o stroje, to chyba ten dzisiejszy..luźne spodnie od garnituru i szelki..białe koszule..uważam to za najlepszy pomysł...
    kto jest za?? trzeba szybko kombinować te stroje..wieć ustalajmy.. kto za?
  • Aga

ja jestem za:)
  • Dagna

No - ja też :) Nie wiem kto na to wpadl- ale serio najlepszy pomysł dotychczas... :D
  • Patrycja

świetnie, może pozyczysz mi spodnie od garnituru swojego taty?
  • Agata

każdemu sie podoba ten pomysł wiec chyba jest przegłosowane:) to pozycz sobie od kolegi, wujka, dziedka...
  • Agata

ja pożyczę od brata.ale pomysł świetny! :) i może jakieś kapelusze białe albo czarne hym?
| |

dawne nazwy: (EX) hh 9 || EDS || fikuśny squad  hh9 eds rastaa kij wam do tego hh9 || EDS || ge...

Miejsca grona (0)