Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • oświecony

to i ja się zapiszę
  • Anonim

No, proszę Państwa, robi się gorąco. Panowie pokazali klaty!
  • Mania

prosze państwa. Wasze deklaracje gronowe sie średnio przekładają na zgłoszenia rAIdowe !
    niedobrze !

• Anonim

Tak jest! Polacy do urn! Tzn. do rejestracji!; -)
  • el magico

Widzisz Mania przestraszyli się, że tak bułujemy na ściance co weekend i teraz nikt nie chce się zgłosić
  • Mania

no na to wygląda...
  • BrutuSs

przyznam iż zdeklarowałem się wcześniej że pojadę. niestety termin mi nie do końca pasuje. Szkoda że stracę 3 edycje rAIdu. Jeżeli miało by się coś zmienić odezwe się do Olka.
  • oświecony

MY, chłopy z LSD się nie hartujemy wcale.
    Nie nabieramy krzepy.
    Nie rychtujemy muskuł.
    Nie trudzimy się w przygotowaniach.
    Nie ocieramy potu z czoła.

Ale założymy kaszkiety!
    Zaciśniemy zęby!
    Zewrzemy mięśnie!
    i położymy wszystkich mięczaków! => możecie zacząć się bać
  • Siekson!

To wy zaciskajcie i bułujcie to ja z gaziem wbije i po prostu wygramy.
  • Anonim

Wszystkich niezdecydowanych zachęcam do rejestracji! Może być nas więcej!
  • Janek

No i jak?! Piszcie!
  • Mania

zimno było. ; )
    to była noc dla prawdziwych twardzieli.
  • oświecony

czy te raidy muszą się zaczynać o godzinie 0000?? ja bym wolał o 8oo zacząć; ] mnie wykancza brak snu lub sen pod mostem gdy wieje wiatr zgodny z biegiem rzeki - ale nie powiem było elegancko. No i dalismy z lionem nieźle innym popalić! jak to powiedział jeden druh: wysoko postawiliśmy tyczkę! :>
  • Mania

jej Stasiu ale ja to jestem bardziej zmeczona o 0800 rano niz o 0000. trzebaby wstac o świcie i napierac. koszmar.

no wysoko wysoko -byłam pod wrażeniem ! . szkoda tylko że na polanke nie dotarliście.
  • Anonim

No więc ja po tym rAIdzie też się zacząłem zastanawiać dlaczego startujemy o takiej głupiej godzinie. Przecież nie dość, że wszyscy są zmęczeni to jeszcze do tego są potem niewyspani. Głupota!

Ale potem doszedłem do wniosku, że jednak etapy z nawigacją po ciemku mają swój klimat i na pewno są trudniejsze, niż z oświetleniem dziennym... Chociaż o tej porze roku to w sumie o 16 jest już ciemno, więc można by po prostu odwrócić kolejność.

Wniosek? Wydaje mi się, że start może być o dowolnej porze. A ta 0000 to chyba kwestia, krótkiej, bo krótkiej, tradycji :-).

• Mania

ja jednak mysle że to dobrze że rAIdy kończą sie w dzien w jakiejs przyjaznej atmosferze.
    jakby odwrocic kolejność to kończylibyśmy w nocy i pewnie oczekiwanie na inne zespoły mogłobybyć średnio przyjemne.
  • el magico

Można tez np. iść do kina wieczorem albo do teatru też jest fajnie
    i zimno nie jest
  • Anonim

To racja, wspominając praski "eXtreme" to raczej oczekiwanie było kiepskie :-).
  • Janek

Co z relacjami? Ktoś coś napisał??
    PS
    Szykuje się DInO DUO 13.12!
  • Anonim

Na stronie pojawiła się relacja Liona z rAIdu 3. Zapraszam do czytania i opisania swoich wrażeń!