-
oświecony
-
Anonim
-
Mania
prosze państwa. Wasze deklaracje gronowe sie średnio przekładają na zgłoszenia rAIdowe !
niedobrze !
-
Anonim
-
-
el magico
Widzisz Mania przestraszyli się, że tak bułujemy na ściance co weekend i teraz nikt nie chce się zgłosić -
Mania
-
BrutuSs
przyznam iż zdeklarowałem się wcześniej że pojadę. niestety termin mi nie do końca pasuje. Szkoda że stracę 3 edycje rAIdu. Jeżeli miało by się coś zmienić odezwe się do Olka. -
oświecony
MY, chłopy z LSD się nie hartujemy wcale.
Nie nabieramy krzepy.
Nie rychtujemy muskuł.
Nie trudzimy się w przygotowaniach.
Nie ocieramy potu z czoła.
Ale założymy kaszkiety!
Zaciśniemy zęby!
Zewrzemy mięśnie!
i położymy wszystkich mięczaków! => możecie zacząć się bać -
Siekson!
To wy zaciskajcie i bułujcie to ja z gaziem wbije i po prostu wygramy. -
Anonim
Wszystkich niezdecydowanych zachęcam do rejestracji! Może być nas więcej! -
Janek
-
Mania
-
oświecony
czy te raidy muszą się zaczynać o godzinie 0000?? ja bym wolał o 8oo zacząć; ] mnie wykancza brak snu lub sen pod mostem gdy wieje wiatr zgodny z biegiem rzeki - ale nie powiem było elegancko. No i dalismy z lionem nieźle innym popalić! jak to powiedział jeden druh: wysoko postawiliśmy tyczkę! :> -
Mania
jej Stasiu ale ja to jestem bardziej zmeczona o 0800 rano niz o 0000. trzebaby wstac o świcie i napierac. koszmar.
no wysoko wysoko -byłam pod wrażeniem ! . szkoda tylko że na polanke nie dotarliście. -
Anonim
No więc ja po tym rAIdzie też się zacząłem zastanawiać dlaczego startujemy o takiej głupiej godzinie. Przecież nie dość, że wszyscy są zmęczeni to jeszcze do tego są potem niewyspani. Głupota!
Ale potem doszedłem do wniosku, że jednak etapy z nawigacją po ciemku mają swój klimat i na pewno są trudniejsze, niż z oświetleniem dziennym... Chociaż o tej porze roku to w sumie o 16 jest już ciemno, więc można by po prostu odwrócić kolejność.
Wniosek? Wydaje mi się, że start może być o dowolnej porze. A ta 0000 to chyba kwestia, krótkiej, bo krótkiej, tradycji :-).
-
Mania
ja jednak mysle że to dobrze że rAIdy kończą sie w dzien w jakiejs przyjaznej atmosferze.
jakby odwrocic kolejność to kończylibyśmy w nocy i pewnie oczekiwanie na inne zespoły mogłobybyć średnio przyjemne. -
el magico
Można tez np. iść do kina wieczorem albo do teatru też jest fajnie
i zimno nie jest -
Anonim
To racja, wspominając praski "eXtreme" to raczej oczekiwanie było kiepskie :-). -
Janek
-
Anonim
Na stronie pojawiła się relacja Liona z rAIdu 3. Zapraszam do czytania i opisania swoich wrażeń!
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem