-
Anonim
,,,czyli gdzie pracuja fajne dziewczyny-sprzedawczynie!!!P, S, ja tez tam pracuje, ale nie powiem gdzie!; P -
Aniołek-chwilowo skrzydeł brak
koles chyba nie ogarnales za bardzo koncepcji tego grona ze tu z takim tematem wyjezdzasz:|!tu schodzi o plazoweczke na najwyzszym poziomie a nie jakies tam trywialne sprawy, ktore zawarles w swoim poscie:/ ehhh...pozdro dla prawdziwych Wolaplazowiczow:D -
Anonim
e,tam!!!!! juz nie badez taka powazna!!!!! troche luzu!!; )))) a moze masz chec sie podzielic swoimi spostrzezeniami???? i nie denerwuj sie, bo zlosc pieknosci szkodzi! pozdro!
-
*iNfant mORAlity*-back
ja mam spostrzeżenie do podzielenia się:
chłopie, chyba nadal nie łapiesz idei, cóż dla laika to może faktycznie zbyt skomplikowane; ]
ładnego masz bobaska; >
-
-
heh masz racje, tego wlasnie mi ciagle brakuje-luzu:P!ale troche ironii jeszcze nikomu nie zaszkodzilo, co:>??a interesujacy sprzedawcy w Wola bywaja..;)Ale w sumie to co ja, taka powazna osoba moge na ten temat wiedziec:P -
-
Anonim
wiem jaka jest idea! ja na tej waszej idei w zime na lyzwach jezdze!; ))))))))))) tylko bobasek ladny???; ))))))))) ZART!!!! a propos ,,, bobasek nie jest moj!! :D w sumie podobni to siebie jestesmy,,,mimo ze tytlko wujek(i tylko bez rymow mi tutaj) ze mnie! wpadne bo robocie kiedys do was na siate. mozna???