- 1
- 2
-
* / ///////////// *
-
Anonim
-
* / ///////////// *
-
Anonim
-
-
Gosiiak
-
* / ///////////// *
a co wtedy jest?
EJO!!!! LUDZIE IMPREZA W MIŁOSNEJ!!! WSZYSCY ZAPROSZENI!!!!!!!!!! (wszyscy tzn. Ci co zawsze imprezuja w milosnej:P) -
Gosiiak
ja robie impreze,dla moich znajomych... nie wiem kto bedzie...ale szykuje sie giga ognisko...bo chce spalic wiate muahaha..and then I'll take over the world!! ihihihi... nie,no koniec roku trzeba jakos uczcić..wtedy jest zakonczenie... -
* / ///////////// *
wiaty nie pal bo Marcin wyłaczy prąd:P
yeyeyyee....to fajnie ze impreza bedzie! -
* / ///////////// *
-
Anonim
-
* / ///////////// *
tekila tekila:D:D:D ogólnie wielki melanz wiec bieru co sie podoba:))))))))) haaaaa
a gdzie słonce nocleg dla tylu spitych osób przewidujesz? namioty ja mysle sobie:D
kto ze mna w namiocie spi??????????:D -
Anonim
Tak Tak Tak !!!!!!!!!!!!!!!! wielka biba w miłosnej!!!!!!!! co prawda nie imprezuje tam zawsze, ale czuje sie zaproszona :D -
Dagmara
HEHEHEHHEH MI SIE PODOBA!
Mam tylko mały problem wyjeżdżam w poniedziałek na 2 tyg!!!!!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrr
Poki co w sobote u mnie.... nie biba a kameralne spotkanie:D:D:D::D:D -
* / ///////////// *
no ciekawe co zta imprezą miłośniańską... ja narazie straciłam zapał... :/ -
Anonim
jak to zapał starciłaś? ja już zadzwoniłam na stację benzynową, żeby nam znów wódkę dobrze zmrozili :D -
* / ///////////// *
dobra... ale moze taka mala imprezka we wlasnym sosie...:) starzy znajomi... a nie mega biba... bo ja nieodpowiadam za tych ludzi co przejda sie w pijanym amoku do marcina i zaczna walic do drzwi for example... a zawsze jest na mnie w tej rodzinie.... wiec mala impreze zrobmy.... co? -
Anonim
-
* / ///////////// *
AAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHAH AHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAAHHAHAHAH AHHAHAHAHHAAHAHHAHA!!!!!!!!!!
ps. zajebiste zdjecie (w trawie)
nie to ze sie podlizuje... po prostu mam dobre wino w domu:D -
* / ///////////// *
ale wiecie... to ze mnie nie ma nie znaczy ze imprez w milosnej tez nie:D zrobcie impreze i zdjecia mi przeslijcie,,, ja zrobie bibe tutaj.. bede ja i moje odbicie lustrzane i tez zrobie zdjecia i wam przesle ... moze byc? albo monika wez kamerke i laptopa michala i zrobimy imprze przy udziale internetu:D:D:D tak wiec i ja w milosnej bede.... bosz.... jaki geniusz:D -
Anonim
świetny plan! podepniemy się ciemną nocą pod internet marcina - skoro się już z nami prądem i wodą dzilelił to pretensji miec nie będzie - i bedzie melanżżż internetowy:D
- 1
- 2