Piłka nożna [18382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wszelkie ogłoszenia o turniejach, kupnie/sprzedarzy czegoś, spotkaniach i wszystkim innym, co związane z piłką nożną zamieszczamy tutaj. Inne topici będą kasowane, a ich autorzy odpowiednio traktowani.
  • Fenris

Ok zgodnie z radą zamieszczam tu pytanio-ogłoszenie dla ludzi z Lublina bądź okolic.

Pytanie:
    Gdzie gracie w Lublinie w "gałę" i czy można sie wkręcić???

Ogłoszenie:
    Chcących pograć w Lublinie prosze o wpisanie sie tutaj może jak zbierze się nas kilku to znajdziemy miejscówe i sobie popykamy.
  • db

( ogloszenie dla ludzi mieszkajacych w Warszawie )

Czesc

Posiadamy jedno wolne miejsce w sekcji pilki halowej. Gramy rekreacyjnie, wiec jesli grasz mniej wiecej na srednim poziomie, zapraszamy.

50 zł za 4 gry po 1,5 godziny ( poniedzialki 19:50 )

Miejsce : Żoliborz ( Duza Hala Licealna ) Gramy 5/5 lub 6/6

Wrazie pytan, dajcie znac na prv.

pozdrawiam
  • db

przewaznie gramy dluzej niz 1,5 godziny, poniewaz jestesmy ostatni.

pozdrawiam
  • Anonim

Ta... a ja chciałem ogłosić, że przydałby mi się tu drugi moderator. Szczególnie teraz na okres warszawskich ferii zimowych. Wyjeżdżam na dwa tygodnie i przydałoby się, żeby ktoś ogarniał to grono. Chętnych na priv proszę.
  • Anonim

Jestem:)
  • Anonim

Gdzie byłeś jak Cię nie było?; ) I masz zamiar dalej byc modem?
  • Anonim

Ja daje male ogloszenie. Nie wiem jakim cudem przestalem gronowladnym (mialem pakiet do lipca). Ale dzis doladuje sobie pakiet...(poszla kasa w....)
  • Anonim

Wiecie co...odechcialo mi sie siedziec wlasnie na gronie. Skasuje konto. Stracilem juz itak 18zl + wiele nerwow... Zycze moderatorom, zeby mieli mniej pracy ode mnie i zeby za swoja prace nie dostawali banow.
    Pozdrawiam wszystkich(nawet tych ktorych zbanowalem)
  • ~majher~

a nie ma chetnego na kolekcje (wszyske numery z segregatorem) takiej gazety ''HISTORIA POLSKIEJ PILKI NOZNEJ'' ??? mam wszyskie numery.... dla chetnych gg......9621163
  • Anonim

Kto tutaj gra w freestyle?? Odpowiadajcie na moje gg-> 2659329; )
  • Anonim

ee chciałbym ponowic ogłoszenie o poszukiwanym moderatorze... ten ktory byl na jakies 12 dni widze, ze sie nie sprawdził :/ mile widziane powazne zgloszenia...
  • Anonim

Stary, masz prawdziwego pecha!

Nie wiem, kto Ci sie teraz, kiedy jest istny nalot "dzieci Neostrady" i multum gownianych postow, zglosi do pracy jako MOD. Chyba tylko ktos z kompleksem nizszosci )zeby sobie moc porzadzic innymi) albo owe "dziecko Neostrady". Brakowalo ty MOD-a i zrobil sie taki burdel, ze pewno sam bedziesz musial to ogarnac.

Szczerze wspolczuje i mam nadzieje (zapewne jak wszyscy pragnacy tu rzeczowo i powaznie dyskutowac), ze znajdziesz kompetentna osobe na to stanowisko, ktora bedzie mogla Ci pomoc w uporaniu sie z tym wielkim syfem.
  • ...can you imagine no love?

I nastał porządek:D

Co do bycia modem to...hmm...ja jestem zbyt nerwowy/złośliwy/wredny i jakbym zaczął rozdawać bany to byłoby nas tu z 10:D

Jakby mi za moderowanie płacili to chętnie:p, ale tak...niestety nie, licencjat trzeba niedługo zacząć pisać i...nauczyć się na poprawkę:/ Ale jak w przyszłości będę miał czas to sie zgłoszę. Na razie sobie nieźle radzisz:)
  • Anonim

Gorzej jak trzeba wyjechac na pare dni, co mi sie pare razy na rok zdarza z powodów różnych obozów... był drugi mod i było łatwiej, teraz jednak odszedł z grona.
  • Anonim

Siema mam prośbę, możesz wejść na stronę http://www.sparta.lubliniec.net/ i na samym dole po prawej stronie w ankiecie "Kto był najlepszym pomocnikiem w historii Sparty?" zagłosować na Andrzeja Radka (drugi od końca)? Z góry dzięki :) prześlij dalej jak możesz :)
  • Anonim

a dlaczego mam na niego głosować? :)
  • slodo PAN Slodo

informuję Wszystkich fanów piłki nożnej, że dziś 20.02 w tv inteaktywnej lajfczat.pl spotkanie z chyba najlepszym obecnie komentatorem piłkarskim w Polsce- Mateuszem Borkiem. Godzina prawdziwej, szczerej rozmowy, podczas której można Matiego zapytać o...wszystko.
    do zobaczenia!
  • Anonim

zapraszam na http://www.premiership.boo.pl to stronka o premiership i każdy z Was może tam pisać!
  • kunderos

Szukam chętnych do gry w piłę w Warszawie. Planuje grać na boisku przy ulicy Grzybowskiej (przy Szkole Podstawowej Nr 25 im. KEN, za basenem Orka). W soboty i/lub niedziele około 9 może 10 rano. Boisko bardzo fajne, zachęcam :)
| |

Piłka nożna i wszystko co z nią związane. ------------------------- ZANIM NAPISZESZ ZAPOZNAJ...

Fotki

Miejsca grona (2)