-
Anonim
Wszelkie ogłoszenia o turniejach, kupnie/sprzedarzy czegoś, spotkaniach i wszystkim innym, co związane z piłką nożną zamieszczamy tutaj. Inne topici będą kasowane, a ich autorzy odpowiednio traktowani. -
Fenris
Ok zgodnie z radą zamieszczam tu pytanio-ogłoszenie dla ludzi z Lublina bądź okolic.
Pytanie:
Gdzie gracie w Lublinie w "gałę" i czy można sie wkręcić???
Ogłoszenie:
Chcących pograć w Lublinie prosze o wpisanie sie tutaj może jak zbierze się nas kilku to znajdziemy miejscówe i sobie popykamy. -
db
( ogloszenie dla ludzi mieszkajacych w Warszawie )
Czesc
Posiadamy jedno wolne miejsce w sekcji pilki halowej. Gramy rekreacyjnie, wiec jesli grasz mniej wiecej na srednim poziomie, zapraszamy.
50 zł za 4 gry po 1,5 godziny ( poniedzialki 19:50 )
Miejsce : Żoliborz ( Duza Hala Licealna ) Gramy 5/5 lub 6/6
Wrazie pytan, dajcie znac na prv.
pozdrawiam
-
db
przewaznie gramy dluzej niz 1,5 godziny, poniewaz jestesmy ostatni.
pozdrawiam -
-
Anonim
Ta... a ja chciałem ogłosić, że przydałby mi się tu drugi moderator. Szczególnie teraz na okres warszawskich ferii zimowych. Wyjeżdżam na dwa tygodnie i przydałoby się, żeby ktoś ogarniał to grono. Chętnych na priv proszę. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Ja daje male ogloszenie. Nie wiem jakim cudem przestalem gronowladnym (mialem pakiet do lipca). Ale dzis doladuje sobie pakiet...(poszla kasa w....) -
Anonim
Wiecie co...odechcialo mi sie siedziec wlasnie na gronie. Skasuje konto. Stracilem juz itak 18zl + wiele nerwow... Zycze moderatorom, zeby mieli mniej pracy ode mnie i zeby za swoja prace nie dostawali banow.
Pozdrawiam wszystkich(nawet tych ktorych zbanowalem) -
~majher~
a nie ma chetnego na kolekcje (wszyske numery z segregatorem) takiej gazety ''HISTORIA POLSKIEJ PILKI NOZNEJ'' ??? mam wszyskie numery.... dla chetnych gg......9621163 -
Anonim
-
Anonim
ee chciałbym ponowic ogłoszenie o poszukiwanym moderatorze... ten ktory byl na jakies 12 dni widze, ze sie nie sprawdził :/ mile widziane powazne zgloszenia... -
Anonim
Stary, masz prawdziwego pecha!
Nie wiem, kto Ci sie teraz, kiedy jest istny nalot "dzieci Neostrady" i multum gownianych postow, zglosi do pracy jako MOD. Chyba tylko ktos z kompleksem nizszosci )zeby sobie moc porzadzic innymi) albo owe "dziecko Neostrady". Brakowalo ty MOD-a i zrobil sie taki burdel, ze pewno sam bedziesz musial to ogarnac.
Szczerze wspolczuje i mam nadzieje (zapewne jak wszyscy pragnacy tu rzeczowo i powaznie dyskutowac), ze znajdziesz kompetentna osobe na to stanowisko, ktora bedzie mogla Ci pomoc w uporaniu sie z tym wielkim syfem. -
...can you imagine no love?
I nastał porządek:D
Co do bycia modem to...hmm...ja jestem zbyt nerwowy/złośliwy/wredny i jakbym zaczął rozdawać bany to byłoby nas tu z 10:D
Jakby mi za moderowanie płacili to chętnie:p, ale tak...niestety nie, licencjat trzeba niedługo zacząć pisać i...nauczyć się na poprawkę:/ Ale jak w przyszłości będę miał czas to sie zgłoszę. Na razie sobie nieźle radzisz:) -
Anonim
Gorzej jak trzeba wyjechac na pare dni, co mi sie pare razy na rok zdarza z powodów różnych obozów... był drugi mod i było łatwiej, teraz jednak odszedł z grona. -
Anonim
Siema mam prośbę, możesz wejść na stronę http://www.sparta.lubliniec.net/ i na samym dole po prawej stronie w ankiecie "Kto był najlepszym pomocnikiem w historii Sparty?" zagłosować na Andrzeja Radka (drugi od końca)? Z góry dzięki :) prześlij dalej jak możesz :) -
Anonim
-
slodo PAN Slodo
informuję Wszystkich fanów piłki nożnej, że dziś 20.02 w tv inteaktywnej lajfczat.pl spotkanie z chyba najlepszym obecnie komentatorem piłkarskim w Polsce- Mateuszem Borkiem. Godzina prawdziwej, szczerej rozmowy, podczas której można Matiego zapytać o...wszystko.
do zobaczenia! -
Anonim
zapraszam na http://www.premiership.boo.pl to stronka o premiership i każdy z Was może tam pisać! -
kunderos
Szukam chętnych do gry w piłę w Warszawie. Planuje grać na boisku przy ulicy Grzybowskiej (przy Szkole Podstawowej Nr 25 im. KEN, za basenem Orka). W soboty i/lub niedziele około 9 może 10 rano. Boisko bardzo fajne, zachęcam :)