AKSZON TEAM Football Club [15]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • www.myspace.com/grzesiekbk

To jak robimy sobie w końcu ten sparing? Może coś jutro by się udało?Bo tak szczerze to mam wielką ochote pokopać troszku w piłeczkę;)
  • Jakub Akszon Team

no to ja proponuje spotkac sie jutro o ok godz 13 np na obroncow tobruku i pojedziemy gdzies pograc juz wszyscy razem

awe
  • Korzon.ko LA2

Ja odpalam deseczke bo podobno ma troche wiac. I tak nie powinienem bo mam w poniedzialek egzaminnnn.

Nie wiem jak wy ale ja mam teraz sesje i sporo wolnego i moze jakos w tygodniu?

sroda,czwartek wieczorkiem 18-19?

tam na tym boisku gdzie gramy - nastawic celowniki zeby z klasa zakonczyc sezon...

dats maj propozyszon
  • www.myspace.com/grzesiekbk

I tak widze że dużo osób jutro nie przyjdzie więc nie wiem czy jest sens się spotykać w ogóle.Nie mówie że nie chce.Jakby co to jestem pod tel.;)A co do tego żeby się spotkać w tyg to ja nie moge bo będę zakuwał:/.Tym razem chce zaliczyć tą sesję.Pozdro
  • Mów mi PUDZIAN!!!

Ja o 13 bede w przegłównym gmachu polibudy i bede dukal po angielsku, bo mam egzamin, wiec o tej godzinie to nie ma chuja we wsi, ale okolo 15 albo 16 to bylbym chetny.
  • Jakub Akszon Team

to moze jutro po rodzinnym niedzielnym obiadku popykamy ?
    albo przed obiadem :D

pozdro.awe
  • Mów mi PUDZIAN!!!

chetnie, tak jakos po 15, zeby mozna jeszcze bylo po rodzinnym obiadku kupke zrobic...
| |

AKSZON TEAM aka the beach boys aka swistaki grono zawodnikow i sympatykow tego znanego i lubian...

Miejsca grona (0)