marilyn monroe [28]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

uwazam ze jest idealem kobiety. ze byla najbardziej fotogeniczna, kazde jej zdjecie bylo inne. fotografowie zabijali sie aby im pozowala. byla poprostu wspaniala. jako osoba medialna swietnie sie spisala.
  • dez Z sokiempomaranczowym

zwazywszy na to ze miala operacje plastyczna podobrodka...
    nie no oczywiscie, jej urok tworzyli przede wszystkim ci ktorzy potrafili ja ubrac. nie zapominajmy ze to byla dziewuszka ktora nie nalezala do tych najdrobniejszych..
    ale na pulpicie mam jej zdjecie, ktore doprowadza mnie po prostu do szalenstwa.. tez bym sie zabijala o nia.. gdyby no wiecie;)
  • Anonim

ja tez zawsze mam jej zdjecia na pulpicie. baaaardzo lubie jej wizerunek; ] a to ze byla taka okraglutka to wlasnie dodawalo jej uroku.
  • Aleksandra.

Jejci ona jest sliczna. Taka idealna:D
  • Anonim

moim zdaniem nie byla idealna, co bardzo fotogeniczna. swietnie nadawala sie do pracy ktora wykonywala.
    dla mnie jest jedna z najpiekniejszych aktorek XX w.
  • Aleksandra.

fakt fotogeniczna to ona byla bardzo:]
  • zofia

Ona przede wszystkim, oprócz tego, że była fotogeniczna, miała urok osobisty. Piękna, niebywały ideał kobiety. Miała styl.
  • Grono.Net

oh ona byla i jest boska D:
  • Aleksandra.

Heh Agoos to wszyscy wiedza:P
  • zofia

Oczywiście, była cudna, och i ach. Ale tak naprawde nie można powiedzieć, że pod tą cudnością fizyczną, kryło się piękno psychiczne i duchowe, bo co do tego, to zdania są sprzeczne... Otóż ja jestem jak najbardziej za jej postacią w samej sobie... Inspirowała artystów (Andy Warhol), stała się jedną z piękniejszych amerykańskich legend i za to ją cenię, za to, że posiada potworny magnetyzm.
  • Aleksandra.

no fakt:]
  • rrr...

wystarzyło ze miała to cos;P
  • rrr...

czy ktos wie cos na temat pieprzyka marilyn na ...piersi??;p bo wlasnie ogladalam zdjecia a tu pieprzyk:D
  • rrr...

nie no rezygnuje z tego zrona bo tu sie absolutnie nic nie dzieje..;/
  • Anonim

"Potworny magnetyzm" - to brzmi strasznie!:) Ona w naturalny sposób potrafiła to, czego inni próbują się uczyć - być po prostu seksowną samą w sobie:). Po części wynikało to z jej oryginalnej urody (chociaż trzeba przynać, że operacja brody bardzo jej pomogła), ale przede wszystkim z ruchów, gestów i "energii", która od niej biła. Zawacham się ją nawet nazwać - na wzór kolegi - "energią seksapilu":).
  • Anonim

no wiecie co!!! nie rezygnujcie to małe zainteresowanie wynika z małego zaineresowania jej osobą!!! wszyscy wolą teraźniejszych wykonawców!!! lecz oni w wieksząsci so kiepscy!!!
    niestety!!:(
  • Aleksandra.

ehh ja zasz bede ja kochala:P
  • Anonim

LEGENDA KINA
    Słowa jak Bogini, Symbol seksu i urody,subtelnośc, dziecinność,wdzięk, i namietność w moim przekonaniu w pełni oddają to kim była Marilyn Monroe.
  • Anonim

mam nadzieje, ze nigdy nie zostanie zapomniana...
    to fakt. trzeba rozruszac to grono!
  • carrie

heh przypomnialo mi sie jak moja mama oglądając 'pół zartem pół serio' zawsze w momencie gdy Sugar idzie na pociag mówi "sto procent kobiecości' i wtedy zawsze ma taki błysk w oczach:):)
| |

grono dla fanów tej wspanialej kobietki, ktora oczarowala caly swiat.

Miejsca grona (0)