-
Anonim
mam pytanie .
czy jest przejsciowka z gniazda sluchawkowego w n73 na minijack'a ?
zeby mozna bylo za pomoca tej przejsciowki podlaczyc zwykle sluchawki z mini jack'iem -
Anonim
Jest, na allegro jej koszt nie przekracza 6zł. jak wpiszesz na allegro 'przejściowka n73' albo samo n73 powinno gdzieś być. Tyle:-) -
Anonim
jak chcesz to sobie poczytaj co tutaj piszą. tutaj właśnie znalazłem tą rozmowę na temat różnicy me a zwykłą ale piszą też o słuchawkach, że nie opłaca się brać tanich adapterów bo słaba jakość będzie http://forum.pclab.pl/t255787.html -
Anonim
wielkie dzieki , bo nastronie nokii nie bylo , wiec myslalem ze nie ma czegos takiego -
-
Anonim
najlepszym pomysłem jest adapter z pilotem AD-41 :)
mam i chwalę sobie bardzo, ale dokanałowe słuchawki dołożone do niego maiły mało basów, więc podłączam sony-ericssonowe HPMki -
Anonim
ja mam ad-49 i działa bardzo dobrze. na allegro sobie kupiłem. oryginalna nokii tylko, że robiona na chiny (ma produkt id, ale obok są jakies chińskie znaczki; pp). Jakość wykonania bardzo dobra jest. kabelek taki jak w ładowarce oryginalnej, wiec trochę pochodzi; p -
Nejson
Ja mam słuchawki bluetooth Jambra bt 620s i bardzo se chwale :D bardzo dobrze skonfigurowane do nokii n73:p