-
Anonim
mysle ze chlopaki to powinni cos z tymi babami zrobioc. i tak, tutaj proponuje zeby np. takie delikwentki do szalu doprowadzac swoim postepowaniem.....np......wyja dac jogurty wspollokatorka a potem kiedy juz wrzeszczy i dze jape....odpowiedziec nonszalacko: NO I? -
bo_tak_wlasnie
hehe
w wyprowadzaniu z rownowagi mam duze doswiadczenie... czasem kiedy mi sie beeerdzo nudzi dzwonie do jednej z paru "uwielbianych" przeze mnie kolezanek i cos wkrecam...
potem dostaje kazda droga odzew :PPP
traktuja to czasem jak sport :) -
Anonim
-
Elegancka Kriokoli
albo po stosunku wytrzec osprzet w firankę...nie znam laski ktora nie dostalaby zawaluuu o:))))
samą by mnie zdziwko chapnelo o:) -
-
bo_tak_wlasnie
-
Anonim
-
mru
-
Anonim
:)
a was najlepiej wkurzyc tym:):
"u kochanie nie przejmuj sie nie liczy sie wielkosć ale figlarność"
a po stosunku powiedzić "to już??? nie zauwazyłam"
a i jak sie krzyknie imie innego:Dpodczas orgazmu:D
:D
my tez potrafimy byc wredne
albo jak wam sie powieże wasz ukochany samochodizk to nic zw porównaniu zgablota Maćka z naprzeciwka:)
i wy chce być wredni:P nei znacie kobiet
-
mru
szkoda ze ludzie chca sie wkurzac nawzajem z czystej zlosliwosci, ja wciaz nie widze w tym sensu:/ -
Anonim
masz racje nie powinniśmy sie na wzajem denerwowoac i złościć bo to nei o to w tym wzystkim chodzi:(
ale skoro zaczeli :) mozna pokazać że kobiety tez potrafią -
mru
no potrafia kazdy potrafi wbrew pozorom latwiej w ten sposob niz kulturalnie i z klasa niestety... (zreszta panowie doskonaly przyklad temu dali...) -
Pothenthathorr
-
mru
eeech... <westchnienie teatralne przeciagle odpowiednio glosne i wiele znaczace> -
Anonim
niestety:)
mezczyźni potrafia być dal koebit szczeólnei wredni tak naprawdę bez powodu...
zastanwaim sie czy to przjeaw niedojzałości czy głebokiego zranienia przez jakąś kobietę
-
mru
ja sobie mysle ze zranienia i niedojrzalosci (bo nie potrafi poradzic sobie ze zranieniem w dojrzaly sposob) -
Anonim
zapewen tak:)
dodatkowo zauważyłam niezwykął prawidłowosć mimo patryjalchalnego ukąłdu świata meżczyźni zyskuja coraz więcej cech kobiecych, uwazano do tej pory że to kobiety są neidojżałe i labline emocjonalnei, jednakowoż dzisaij jest na odwrót. Dojżałych i prawdziwych meżczyzn jest naprawdę niewielu. dzisiaj wiećej enistey fircykó w opałach lub przerośnietych neimowlakóą:(
tragedia dla nas kobiet:( -
mru
troche to kobiet wina... ja uwazam ze emancypacja powinna zaczac sie od wychowania chlopcow -
mru
-
Anonim
zgadzam sie matki wychowuja chłopców na niedorajdy życiowe zalezne od nich, zam wiele pra które rozpadło sie rpzez jego mausię:(
niestety teściowa w polsce to nei tylko idea ale rzeeczywistość
w tym kraju ucy sie chlopca że jest lepszy od dziewczyniki, ze to ona ma być ejgom słuzacą ze pratnerstwio nie istnieje:( -
mru
a pozniej pan wychodzi z domu gdzie mial wszystko zrobione podane pod nos i szuka kobiety ktora zastapi mame:(( wiesz mysle sobie ze napewno istnieja jacys dojrzali faceci tylko dlaczego ich kurna nie widac???