Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lucek

Fenks tu fajdros, forum is znowu onlajn!!!

p0zdr0><y ziomale, klikajcie na forumie

http://www.dresy.pl/forum/
  • faidros

Te Lucjusz, chyba do studiów chodzisz, że Ci się takie skojarzenia nawijają nieprzyzwoite. Jaki faidros? Faidres! Mnie tutaj nie przezywaj od jakiś antycznych studentów, sokratejskich fagasów czy innych Lizjasza lovelasów.
    FaidrEs - się pisze co w wypasionej greckiej translacji znaczy tyle co czysta dzianina.
    Faidres! "Oto rzekłem raz trzeci. Prawdą jest powiedziane po trzykroć."
    Takiego cycata mnie tu mój nowy student z jakiegoś poemata - o wyprawie na łiskacza, wynalazł.
    Swoją betonową drogą to polecam trzecią generacje studenciaków, bo nawijki takie różne znają i same coś podczas stukania podsuwają.
    Jeden to własnie i forum nam pocerował.
    A że był bez oczu czy jakoś tam zaoczny to długo szukał jakiegoś kodu.
    Jeszcze mnie tu wkręcał że nie można komiórki ładować kablem od serwera bo on nie ma baterii w zestawie..
    Okejoz..student nie pisz już więcej..Nie tego masz masz nie pisać. To do Ciebie było...
  • lucek

teno, ziom, sory za mojego studenta, on niedosłyszący jest, to i źle naskrobał fajdres, conie? No to ja spadam, bo dziwki się same nie wyprowadzą.
    Swoją drogą polecam thecrims.com; ]]

l.
  • dominik koza

dziala a jakby nie dzialalo.
    czemu?
    bo kur&* nie piszecie, a czlowiekowi wiary zaczyna brakowac.
  • dominik koza

no to zajebiscie, zamiast forum jakies prywatne fotki, itp, wszystko lezy otwarte

http://www.dresy.pl/forum/
  • dominik koza

co z tym forum?
  • faidros

Już odbilimy studencinom domene. Chociaż, nie powiem, że łatwo było odszukać dom tych menów. Ale triada nam przyja gdyż wujek Stefka Silnorękiego adminuje portiernią i wygooglował którzy to.
    Za usterki nie przepraszamy jako, iż to nie my spsuli.
  • dominik koza

no to gicior, trzepnac ich i za mnie.
  • dominik koza

ehe, studenciny znowu gora.
| |

to grono dojrzałe, ostateczny owoc mariażu ducha dziejów i ślepej pani zegarmistrz - ewolucji, f...

Miejsca grona (0)