Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kasia wielkie dzieki za imprezkę! Oby takich wiecej!!!Nastepnym razem zapraszam do mnie na wieś! Całuski!
  • *tabacho*

tak, tak, bylo niezle... teraz czekamy na zdjecia (najlepiej wrzuc nam je na pracowniczego mail'a :D)!
  • Anonim

Te zdjęcia...Co prawda nie jestem bna wielu...Dla wtajemniczonych wszyscy wiedzą dlaczego...Ale chetnie poogladam co sie dzialo po północy!!!
  • kudłaty

No pięknie, jak już ktoś nie pracuje w weekendy to jest studentem drugiej kategorii i nie chcecie go w swojej bandzie czy jak? Spoko, już tak ponamieszam w bazie współpracowników że zobaczycie!
  • Anonim

oj chyba nawet trzeciej kategorii...No troche cie ominelo jezeli chodzi o "posiadowke" u kasi. naprawde kasiu byo bez trzymanki.Bylo pare osob 5, 10 no moze 50 no i my oczywiscie groono ass. To tak w skrocie jakby ci nikt nie opowiadal .
  • Anonim

Ania niestety nie zobaczyla godziny jedenastej.Padnieta po pracy
  • *tabacho*

tak dla sprostowania: chodzi o Anie Sz :]

cala reszta sie dzielnie trzymala :D
  • Anonim

wy świnie jedne..Tylko mnie w pracy nie ma i ju z obgaduja...!!!
    Ale co do impry ogolnej to student trzeciej kategorii musi zaczać pracować w weekendy, zeby sie załapac na kolejna i to w plenerze :)
  • Anonim

A tak w ogóle to było juz grubo po północy więc juz mi tak nie umniejszajcie prosze...! Starałam się jak mogłam!!!
  • *tabacho*

ale i tak najfajniejsze akcje Cie ominely :P
  • Anonim

hmmmm....!!!! No dobra robimy powtórke z rozrywki, tym razem wy wszyscy padacie a JA...hmmm...zostane sama i to bedzie najlepsza akcja;)
  • Anonim

to nie wyjdzei aniu porpstu my dluzej pracujemy i jestesmy DOJRZALSI. buha
  • Anonim

ha ha ha....Moze dojrzali tez czasem chca sie poczuc mniej...odpowiedzialnie jakos...Przeciez ile można trzymac wszystko w kupie co???
  • *tabacho*

ale jedno nam musisz przyznac: ladnie Cie spilismy i... no fajny zgon byl ogolnie :D
  • Anonim

a no nie zaprzecze...Ale przynajmniej wzbudzałam ogolne zainteresowanie w autobusie, wracaja do domu o 6 nad ranem....
  • *tabacho*

na imprezie tez wzbudzalas ogolne zainteresowanie zapraszajac na wodke wszystkich panow wchodzacych na pieterko :D! (ku wielkiemu niezadowoleniu kolegi PW :P:P:P)
  • Anonim

a co? On chyba tez wrobil swoja norme..Z tego co słyszałam oczywiście, bo przecież nie moge powiedziec,ze z tego co widziałam, ana brak voodzidsu chyba nie narzekalismy?
  • *tabacho*

swoja droga nie wszyscy mi jeszcze za wodke oddali :]
    trzeba bedzie znalezc sponsora na grilla u Ani...
  • Anonim

Tez bym go chetnie znalazła, bo moim jedynym wkladem bedzie kilka metrów kwadratowych zielonego trawnika no i moze, ale to jak sie zastanowie, pozwole siusiu w domu robic;)
  • *tabacho*

bartek - jako ten juz DOJRZALY - na pewno chetnie mlodszym kolezankom jakis truneczek zafunduje :]
| |

Gdy telefony nie dzwonia.....Nocki sa długie....Masz juz co robić!!!

Miejsca grona (0)