-
Anonim
Uwaga!
Prosze o pomoc. Poszukuje piosenki. Znaki szczegolne: byla dosc popularna(chyba), spiewa ja dziewczyna, nosowo i niskim glosem, w refrenie spiewa 3 razy I love Ya, czesto mozna uslyszec w daily albo tam gdzie leci chill out.
Znacie? Kojarzycie? Musze ja znalezc... -
Anonim
these words all mine I love you bla bala
pozniej cos tam tried to write classic tried to find the magic cos takiego?
jezeli to to tylko tylko to zaden czilałt tylko jakis hit to znajde ci to -
mj
jesli to to co mowi zuza to:
NATASHA BEDINGFIELD - These Words
http://www.lyricstop.com/t/thesewor...
(w googlach znalazlem, nie to zebym tego sluchal :D) -
buahhaaa:D ja myslalem ze ziomkom to tu jakies snoopdoggydoga podesle zeby maly sabotaz przeprowadzic:D
a tu widze podal pomocna dlon - to pewnie dlatego ze dzis ziom kom ma swoje swietO przez duzo O a raczej przez 3 duze O, a co przed tym idzie sami zgadnijcie
w skrocie $ 000 - hajs hajs hajs tak to czytaj:) serdecznie gratuluje:]
ps. ciesze sie ziom ze wreszcie poznalem Twoj ukryty pociag do muzyki pop-country:D:D:D -
-
Anonim
nie to nie to :( to jest zajebisty kawalek. taki wolny maksymalnie. i to nie jest natasha :)
bo to juz mam. eh. znajde jakos. szkoa tylko ze znam slowa "i love ya" w refrenie i mi sie wyswietla milion stron :0
-
Anonim
a to nie jest ta, co ona spiewa aj love juuu, i love juuuu, i love juuuuuuu i za kazdym razem dluzsze ju? a i jeszcze w srodku jest pam pam pam, taki rytm na trzy? bo w radiu slyszalam. ale nie wiem kto to... -
Anonim
aha, to co ja mysle, to pewnie to samo, co ziomkom zasugerowal. no nic, niestetyz, nie jest to alternatywny brytyjski indie-rock, wiec ci nie pomoge:) -
Anonim
karolina no wlasnie nie wiem czy to nie jest jakas laska z uk bo ma fajny akcent.
kurde no nie wytrzymam. musze ta piosenke znalezc a przeciez tak falszuje ze nawet jak zaspiewam to i tak sie nikt nie skuma.
jej...
-
ja tam polecam kawalek
pokahontaz - wstrzas dla mas
dzis jak karolajn odwozilem to mogla sie z tym dobrym poludniowym bitem zapoznac:P -
Anonim
jesli chodzi o muzyke country to jestem w temacie szczegolnie polecam utwór gwiazdora Kenny'ego Chesneya pod wiele mowiacym tematem
"She thinks my tractor's sexy"
zapraszam do wspolnego spiewania refrenu:
She thinks my tractor's sexy
It really turns her on
She's always staring at me
While I'm chuggin along
She likes the way it's pullin' while we're tillin' up the land
She's even kind of crazy 'bout my farmer's tan
She's the only one who really understands what gets me
She thinks my tractor's sexy
-
ta pozycja brzmi bardzo ciekawie:P
chyba sobie sciagne lub sie za tym w szopie zakrece:D -
Anonim
-
Anonim
pcahontas? owszem, owszem kojarze cos fajnego, czy to lecialo na wysokosci ronda jazdy polskiej, a raczej na odcinku od gusu do ronda? (uwazny pasazer:):))
zuzanno! pioseka o traktorze poruszyla moje zmysly, bowiem jestem cicha fanka muzyki kantry ale nikt mnie nigdy nie rozumial! ach pojdz w me ramiona ! -
Anonim
tak nie da sie zaprzeczyc ze roczny pobyt w idaho znacznie rozwinal mnie pod wzgledem kulturalnym:)
dla fanów polecam także:
dixie chicks "cowboy take me away"
lee greenwood "I am proud to be an American" -
mj
wojtunio: jak mnie ladnie poprosisz i dasz zrzynac na stacie to ci cala plytke pokahontaz pozycze :D -
Anonim
zuz masz gdzies w notatkach jakie wymagania musi spelniac kadnydat na kanclerza i na premiera w uk?
-
Anonim
-
jestem za szybki w rownowadze i za wsciekly w rap biznes zone:) tak bywa czasem:)
Strassenbaum, juz Ci dzis za kolkiem mowilem ze mam te plytkie ziom:D
z lusta patrzy frustrat, choc wszystko gotowe:)
ja polecam:
rednex - cottoneye joe :] to jest mistrz:) -
Anonim
niewiele zrozumialam z ostatniej wypowiedzi ale widocznie nie dysponuje takim mlodziezowo- elitarnym slownictwem:) -