- 1
- 2
-
Anonim
Proponuję na spoty wlansowywać się w grupach lotnych (szwadronach lansu). W tym celu potrzebna jest nam płyta, którą wszyscy szydercy odtwarzaliby w swoich zestawach audio (Hiszpan thx for inspiration).
Płyta powinna zawierać 12-16 wystarczająco obciachowych kawałków dance, new romantic lub jakichkolwiek innych z motywem przewodnim umc umc umc które spodobają się "bywalcom" a nas będą śmieszyły do bólu...
Jako gronowładny szyderca proponuję numer jeden zestawienia :
1. Mandaryna - Here I go Again
Czekam na inne propozycje; ) -
Anonim
Ju-byyy a moze pamietasz czego sluchal Wasyl jak sie dorwalismy do seja???
to tez byla niezla nuta -
FaNtAsS Bamboocha :P
-
Anonim
-
-
VERO
bosh.. mandaryna...
"hir aj goł egejn on maj ołn"
ja nieśmiało zaproponuję któryś z hitów Kate Ryan (tytułów niestety nie znam) :D -
Anonim
Wczoraj całe Sielce (nie mylić z Siedlcami) rozbrzmiewały Mandaryną... aż do interwencji sąsiadów; ) Prawdziwy parapet; ) -
VERO
u mnie na osiedlu (zdawałoby się, że to całkiem ucywilizowany Ursynoof...) jakiś czas temu na jakiejś domówce ktoś non-stop puszczał "za cały babski świat"... za 8 czy 9 razem jakiś sąsiad się wreszcie wqrzył i przyjechały psy :D -
Anonim
Od 23 do jakiejś 2.30 leciała Mandaryna oraz Tańczyć chcę! Mega-kicz melanż! -
Anonim
My selection 4 tudej
Haddaway - what is love
Ru Paul&Elton John-dont bo breakin my heart
Alice dejay(albo jakos tak)
oraz niesmiertelniki....
BANIA U CYGANNNNNA DO RANNNNNNNNNNNNNNNNNNNA !
Zeby stworzyc optymalna kompilacje trzeba by sie wybrac na zabawe do Manieczek:) -
VERO
kiedyś jeszcze słyszałam taką wsiurską pioseneczkę: "O Ela, Ela..." Tesh by się nadała :P -
Anonim
Miki : Wszystko powiem wiesz komu; ) Już on Ci da HW na playliście; )
Na płycie musi być także utór "Helenka"; ) -
VERO
i jeszcze trio rumuńskich chłopcoof :D zeszłoroczny hicior... U know... :> -
Anonim
-
VERO
-
Anonim
-
VERO
no tak, bo "trendy" jest jush passe :D hehehe
dobra, idem na szlunia :) -