-
Anonim
ech,mam uniaka w sumie od nie dawna,i jeszcze nie mam na co narzekac,nie zawiodl mnie.Ale znjac zycie o predzej czy pozniej sie zwali...dajcie jakies wskazowki poczatkojacym
-
Anonim
ale z jakim motorem bo ja osobiscie nie dawno sprzedalem uno (1.3 TURBO.i.e) pozdro zajebisty wozek -
Anonim
tzaa po glowie mi chodzi taki:P
albo jak by dalo rada nissan sunny gti
kucze to jest wypas-taki maly wozek a ma 2litowy silnik:P
robiles cos przy tym swoim uniaku?? -
Foczka
Ja mam miłe wspomnienia z Uno :p
mOj były chłopak miał własnie uno :) -
-
Anonim
-
Anonim
-
Foczka
no to co z tego.... wazne ze wspomnienia sa wspaniałe .. chociaz pomijajac to ze Psiarskie nas spisały to było ok :) -
Anonim
-
Foczka
hmmm stalismy w parku sobie i siedzielismy w autku i lekko szyby były zaparowane a ja siem siłowałam z moim chłopakiem a ci juz se cos pomysleli :P -
Foczka
ale było minęło bo juz od 3 miechow razem nie jestesmy:( i najbardziej brakuje mi tych chwil spedzonych w jegio uniaczkoo:( -
Anonim
no fajnie fanjnie..a jak by tak was straz miejska a nie daj boze policja przylapala:p...to chyba jakis marny zawodnik byl jak bardziej za wozem tesknisz niz za nim...pozdrawiam:) -
Foczka
no przeciez mowie ze POlicja nas spisała :D hehe.. ale za nim tez tesknie chociaz juz mi przeszło. za bardzo cierpiałam :) Powieało telenowela :d hehehe.. ale uniaczki sa fajne :) -
Anonim
Ja mam uno 1.4 i nie narzekam...No może trochę za dużo pali,ale jest w gazie to jakoś obleci:)A osiągi nie są złe i części tanie -
Daniel
Ja mam zielonkawofioletowe uno z 1994 z silnikiem 1,0 na gaźniku...ostatniego czasu po oddaniu na przegląd i wymiane kilku rzeczy (kopułka rozdzielacza pasek klinowy i takie tam..) stracił swój pierwotny jad :/.. a tym samochodem naprawde dość dynamicznie mi się jeździło...; / macie może podobny problem?? -
Daniel
Bywa ktoś tutaj?? chyba się grono coś zawiesiło... :/
pozdrawiam posiadaczy uno!! -
→zavadz←
Ja mam uniacza 1.4 z 2000 roku, super furka, jedyne co mi się zjebało to hydrauliczne ustawianie świateł, ale i tak było po huju, więc jest dobrze jak go nie ma:), a poza tym no to standard, wymieniany tłumnik, dziś włsnie kupiłem nowy olej tzreba zmienić no i raz były robione zapraweczki i jedno nadkole szpachlowane, bo rdza się wdała, niestety nie ma to cudeńko cynkowanych blach, ale i tak bardzo go lubie. Do figli troche ciasny, ale ja z moją ślicznotką jakoś się zmieściliśmy, wiec da się zrobić:) -
użytkownik usunięty
witam ja mam 1.7D z 1999r jak narazie wszystko ok tylko blacharka leci i to jest najgorsze, a po wymianie lamp tez hydraulika sie zwalila.