-
Anonim
od jakiegoś czasu moje życie straciło sens....stałąms ie taka samotna..jak mam na coś ochote to zaraz mi przechodzi i juz nic mi sie nie chce....pogubilam gdzies swojue priorytety..i wiecznie nie osiagalne cele...zaczełam zapadać w spiocha w sumie to ciagle spie ....... -
Kobi - etka
przeprowadz sie do mnie...
ale z drugiej strony bedziesz miala dosc ciaglego smiechu:D
ulokuje Cie pod swoim lozkiem!:* -
Kobi - etka
zobaczysz... 5 lipca na wieczor Twoje zycie odmieni sie o 180 stopni:D
oczywiscie na lepsze... -
Anonim
jak anatomia pujdzie sie jeac to nie edzie tak fajnie albo sie zapije ze smutku....Koia ja pesymista z założenia...jakosiwrytek mysle ze na działce edzie chujowo :D -
-
Kobi - etka
Benny sie nacpal! Benny sie nacpal! Benny sie nacpal! Benny sie nacpal! Benny sie nacpal! Benny sie nacpal! Benny sie nacpal! Benny sie nacpal! Benny sie nacpal! -
Anonim
iha iha choc anatomia poszla sie jeac to benny dostal cioty i jest happy....znowu mam ochote na sexxx sexxx ale teraz ede na ofiary wyierac nieznajomych...jak sie kogos zna to potem chujnia....tak jak to yło ostatnio..z jahhh asz szkoda mowic -
Anonim
ju nie mam na nic ochoty..i de sie utopić..pozdrawiam wszystkich ...juz sie nie zobaczymy..bo właśnie zaczełam umierac.................temu wszystkiemu winna jest Anatomia.... -
Karina
w dniu dzisiejszym w wyniku śmierci tragicznej odeszła od nas nasza kochana koleżanka aleksandra żukowska.wszystkie siwrytki zapraszamy na pogrzeb, który odbędzie się w ogródku kariny rosiles.ceremonię poprowadzi jego świątobliwość: pan marcin wieczorek.imprezie towarzyszyć bedzie orkistra pod batutą martyna.po pogrzebie zapraszamy na imprezę która odbędzie sie w ukochanym miejscu zmarłej - barbie barze....
aha pragne dodac ze za smierc te odpowiada profesor bujko i spółka...
hahahahahahaa taki joke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olka żyje tylko jest troche podłamana.....ake do barbie i tak mozemy skoczyć... -
Anonim
i tak umieram....ale przynajmniej kochane siwrytki bedziecie wiedziały kogo winic.... ..anatomie a tak btw..to czemu marcin ma być ksiedzem na moim pogrzebie.....hmmmm a moze arek bedzie grał na mandolinie?? -
Anonim
nie bedzie zgonu olcika sitrytka I benusia.....ceremonia pogrzegowa odwolana...anatomia ćwiczenia zaliczona!!!!teraz jeszcze tylko piątek...i WAKACJE....jadziem na KOBIKOWĄ dziełeczke pluskać sie w jeziorkach i tańczyć z jej wujkiem na tarasie..no i popijac ..na stryszku...ch no zapomniała bym..jeszcze wspaniały przystanek.....KOCHAM KOCHAM moje wszystkie sitrytki bez wyjątku... -
Anonim
siwrytek musi sie zakochać....bo znawu popadnie w kryzys...a teraz benuś idzie poszwedać sie w deszcz...moze spotkam kogos rownie ułomnego..