MRM Legionowo [28]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • T.

Osoby:
    Natalia Augustyniak, Damian Karpierz, Przemek Bogumił, Martyna Sokołowska, Magdalena Majewska, Karolina Winkler, Amanda Majewska, Karolina Kaczmarczyk, Karolina Mantużyk
  • kokainaksk ...

chciałabym, żeby te osoby się ujawniły;) lubię wiedzieć z kim współpracuję :)
  • kokainaksk ...

Natalia Augustyniak ZSO nr 2
  • M B

Hej Natalia troszkę nie dopisałam z tym projektem... Przyznaje bez bicia zapomniałam troszeczke ... Jest jakiś projekt do Pani Narel???
  • Harry

Damian Karpierz ZSO2 obecny :P
  • kokainaksk ...

no dobra, czyli co? rozumiem, że jest tan tylko dwójka?

póki co do 14 podajże mamy czas, żeby napisać pismo do Prezydenta o patronat nad akcją segregacji śmieci i do Dyrektorów szkół- jednolite pismo a zachęcenie do wzięcia udziału. które wolisz napisać? bierzemy po jednym, do tego nie potrzeba dużej ilości osób. poradzimy sobie;) i napisane przesyłamy do P. Narel.
  • Harry

Każdy wie kto bierze udział w tej akcji więc prosze Was sprawdzajcie swoje maile...
  • Harry

Natalka musze Cie troche przynaglic, bo do tej pory nie dostałem od Ciebie listu... :(
  • kokainaksk ...

no jak to, przecież wysłałam!
    zaraz wyślę jeszczę raz! mam w moich dokumentach chyba zapisany..
  • Meg

Magdalena Brzozowska G4 <przepraszam, ze narazie nie udzielilam sie w naszej akcji; (, ALE NA PEWNO TO NADROBIE>; )
| |

pomyślałam sobie, że łatwiej będzie się nam komunikować i jednocześnie staniemy się bardzie...

Miejsca grona (0)