Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ● mag.

jak sie spi pod golym niebem; >
    jade po raz pierwszy, bo nasłuchałam sie o Łazach oh ah i eh. jestem w drugiej polowie lipca.

warto cos zobaczyc poza morzem ukochanym <3, bo kogo poznac to wiem - "najlepiej wszystkich, bo to najlepsi ludzie na świecie"

;>
  • Spiderschwein

hehe, chyba się wybiore wcześniej do tych Łaz... może by tak w drugiej połowie lipca? :D
  • Jazz...

poznac kochana tam nie chce ci podcinac skrzydelek jak widzisz my kochamy to miejsce ja jezdze tam praktycznie co roku od 6 lat i widze jak ta wioska sie rozwija ale nadal jest mala zabita i skromna wiec poznawac tam mozesz glownie morze fajne knajpki i smazalnie nasza ukochana..polecam fajny pubik tuz przy zejsciu nad morze...cos jak masz ochote na wieksze szalenstwo to Mielno jest obok ale nam Łazy zawsze wystarczaly tam nie ma takiego natłoku ludzi jest poprostu bosko!!!
  • GONZO

mówisz Kucharek że jedziemy w lipcu na dupy nad morze? Ja jak zawsze chętny
  • GONZO

a propo tematu to troche zwiewa przy zagrywce i odbiorze, ale tacy wyjadacze jak my umiejąc sobie z tym radzić
  • Spiderschwein

no pewnie że tak :D jedziemy na lody do Łaz :D, a z piłkami damy sobie rade
  • GONZO

na lody <BuaHaHaHa>
  • Spiderschwein

jak nie bedzie lodów w Łazach to zawsze możemy zabrać Psice ona kręci dobre lody.... a to w Łazach były Lody Kręcone u Majki ? :D
  • Jazz...

tak i danie w piec minut ale to chyba na dzialce bylo..
  • Spiderschwein

eee... chyba tak :D
  • Jazz...

jestem ciekawa czy gonzo paieta danie w piec minut...:P
  • Spiderschwein

bełt na patelnie i troche podsmażyć....
  • Jazz...

to nie to danie w pied minut nie jarzysz o co chodzi...
  • Spiderschwein

<glupek> :D
  • GONZO

albo dajesz i jęczysz albo bierzesz i siedzisz cicho
  • Jazz...

dokladnie tak Gonzo dokladnie:)
  • GONZO

<pfff>
  • Jazz...

chcialam powiedziec ze bedzie cudownie tak czy siak...
  • Spiderschwein

będzie bosko
  • Jazz...

bosko hmmm dobrze powiedziane
| |

Zajebista miejscowośc nad pięknym polskim Bałtyczkiem...Jeśli ktoś był wie o czym mówie .Wię...

Miejsca grona (0)

Tagi