-
● mag.
jak sie spi pod golym niebem; >
jade po raz pierwszy, bo nasłuchałam sie o Łazach oh ah i eh. jestem w drugiej polowie lipca.
warto cos zobaczyc poza morzem ukochanym <3, bo kogo poznac to wiem - "najlepiej wszystkich, bo to najlepsi ludzie na świecie"
;> -
Spiderschwein
hehe, chyba się wybiore wcześniej do tych Łaz... może by tak w drugiej połowie lipca? :D -
Jazz...
poznac kochana tam nie chce ci podcinac skrzydelek jak widzisz my kochamy to miejsce ja jezdze tam praktycznie co roku od 6 lat i widze jak ta wioska sie rozwija ale nadal jest mala zabita i skromna wiec poznawac tam mozesz glownie morze fajne knajpki i smazalnie nasza ukochana..polecam fajny pubik tuz przy zejsciu nad morze...cos jak masz ochote na wieksze szalenstwo to Mielno jest obok ale nam Łazy zawsze wystarczaly tam nie ma takiego natłoku ludzi jest poprostu bosko!!! -
GONZO
mówisz Kucharek że jedziemy w lipcu na dupy nad morze? Ja jak zawsze chętny -
-
GONZO
a propo tematu to troche zwiewa przy zagrywce i odbiorze, ale tacy wyjadacze jak my umiejąc sobie z tym radzić -
Spiderschwein
no pewnie że tak :D jedziemy na lody do Łaz :D, a z piłkami damy sobie rade -
GONZO
-
Spiderschwein
jak nie bedzie lodów w Łazach to zawsze możemy zabrać Psice ona kręci dobre lody.... a to w Łazach były Lody Kręcone u Majki ? :D
-
Jazz...
-
Spiderschwein
-
Jazz...
-
Spiderschwein
-
Jazz...
-
Spiderschwein