- 1
- 2
-
Anonim
keidy wyjezdzacie? moze bysmy sie gdzies wybrali narabac od biedy moge zaoferowac wlasny dom:) -
Anonim
-
ja nie pije juz, rzucam to gowno:):) przestane w zwiazku z tym chodzic na imprezy i bede mial wiecej czasu na nauke:P
-
mj
nie przejmuj sie dniem wczorajszym, po prostu wyszedles z formy przez ta sesje :D -
-
-
Anonim
e to az tak harkorowo sie spiles? :) cos ciekawego robiles? podziel sie z nami, podziel podziel :) -
-
mj
dysponuje zdjeciami i jednym filmem, za drobna oplata moge je udostepniz zainteresowanym :D -
-
Anonim
-
Anonim
z pamietnika: dzis skonczylam sesje. musimy sie z Oliwka wyprowadzic z mieszkania do czwartku rano, a biorac pod uwage ilosc rzeczy ktore mamy plus stan zapuszczenia naszego mieszkania przeprowadzka zajmie nam co najmniej 4 dni. takze zaczelam wakacje. to nic, ze 2 wrzesnie, ale jeeee! -
-
Anonim
ja wyjezdzam w sobote, wiec chlejemy we wtorek, srode, czwartek i piatek, tak? tak? powiedzcie, ze tak? -
Anonim
-
-
Anonim
u krynskieeeego, i masz odpowiedzi :-)
ja juuuuuzzzz chceeee naaaadddd moooorzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-)
i tak spedze w tej smierdzacej wawie( z wlasnej woli) jakies 2 tygodnie we wrzesniu :|
-
Anonim
-
zuzz
jestem jak najbardziej za!!po stacie trza sie zrelaksowac koniecznie;))no i w ogole po wakacjach;))
a gocha, ty w kopncu do kiedy jestes na helu i gdzie dokladnie?? -
ja proponuje kraje srodkowej afryki, tam jest tanio wesolo i z odrboina dreszczyku:) podroz droga ale tanie utrzymanie - kokodzambo i do przodu - to moje haslo:]
-
Anonim
eee no wlasnie zuza jest problem. bo moj wspanialomyslny przyjaciel sie dzisiaj wygadal, ze mi robia niespodzianke urodzinowa w debkach i chyba w debkach bede no i generalnie do dupy, bo wolalabym na hel zeby wyplywac te 10 godzin i zabic sie na kajcie :D, ale moze dobije...no i obiecalam malwie hel :(
- 1
- 2