Niedojdy życiowe czy mistrzowie? [8]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

keidy wyjezdzacie? moze bysmy sie gdzies wybrali narabac od biedy moge zaoferowac wlasny dom:)
  • Anonim

w sobote juz :-)

to moze w piatek cos? hm?
  • wojtoonio

ja nie pije juz, rzucam to gowno:):) przestane w zwiazku z tym chodzic na imprezy i bede mial wiecej czasu na nauke:P
  • mj

nie przejmuj sie dniem wczorajszym, po prostu wyszedles z formy przez ta sesje :D
  • wojtoonio

wiem niestety wczoraj zdalem sobie z tego sprawe:)
  • Anonim

e to az tak harkorowo sie spiles? :) cos ciekawego robiles? podziel sie z nami, podziel podziel :)
  • wojtoonio

sama sie podziel:D nie powaznie, lepiej jak zachowam to dla siebie:P
  • mj

dysponuje zdjeciami i jednym filmem, za drobna oplata moge je udostepniz zainteresowanym :D
  • wojtoonio

to mi je udostepnij:) dobra plota:)
  • Anonim

dawaj dawaj :)
  • Anonim

z pamietnika: dzis skonczylam sesje. musimy sie z Oliwka wyprowadzic z mieszkania do czwartku rano, a biorac pod uwage ilosc rzeczy ktore mamy plus stan zapuszczenia naszego mieszkania przeprowadzka zajmie nam co najmniej 4 dni. takze zaczelam wakacje. to nic, ze 2 wrzesnie, ale jeeee!
  • wojtoonio

a krynski przepisal Ci juz prawo:)? jak tak to fajnie:)
  • Anonim

ja wyjezdzam w sobote, wiec chlejemy we wtorek, srode, czwartek i piatek, tak? tak? powiedzcie, ze tak?
  • Anonim

ja chce juz w czwartek jechac wiec mozemy do srody ewentualnie :D

• wojtoonio

ja mam w pt egzamin... :/
  • Anonim

u krynskieeeego, i masz odpowiedzi :-)

ja juuuuuzzzz chceeee naaaadddd moooorzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-)

i tak spedze w tej smierdzacej wawie( z wlasnej woli) jakies 2 tygodnie we wrzesniu :|

• Anonim

tak btw. to moze by juz zaczac szukac cieplych krajow na wrzesien?
  • zuzz

jestem jak najbardziej za!!po stacie trza sie zrelaksowac koniecznie;))no i w ogole po wakacjach;))
    a gocha, ty w kopncu do kiedy jestes na helu i gdzie dokladnie??
  • wojtoonio

ja proponuje kraje srodkowej afryki, tam jest tanio wesolo i z odrboina dreszczyku:) podroz droga ale tanie utrzymanie - kokodzambo i do przodu - to moje haslo:]
  • Anonim

eee no wlasnie zuza jest problem. bo moj wspanialomyslny przyjaciel sie dzisiaj wygadal, ze mi robia niespodzianke urodzinowa w debkach i chyba w debkach bede no i generalnie do dupy, bo wolalabym na hel zeby wyplywac te 10 godzin i zabic sie na kajcie :D, ale moze dobije...no i obiecalam malwie hel :(

• 1
  • 2
| |

Zajebiste grono dla osob o wspanialym samopoczuciu, wysokiej samoocenie oraz wierze w samego siebie,...

Fotki

Miejsca grona (0)