nie wysylac sie czyli leniem byc [36]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lady killer

na tym o to szacownym gronie zapraszam do opisywania co wam sie kojarzy z hasłem WYJEBANE MAM
    ja mam wyjebane na wszystko i dobrze mi z tym nieprzecietnie , jest to wspaniałe uczucie...........
  • Anonim

zasdniczo to bede mial szeroko wyjebane na wszystko do pazdziernika po tym jak zdam bazy... ale tak konkretnie bede mial wyjebane, tak jak od A do Z, jak od 1 do nieskonczonosci, jak z ziemi do Alfa Centauri, jak stad do w pizdu, jak z jelita grubego do cienkiego, jak z ksiezyca do Gliwic.... no... chyba wyrazilem sie cokolwiek jasno :D
  • lady killer

no wiec podziwiam kolege ze kwiecistosc opisu!!! o to chodzilo prosze o wiecej!!!!!!!! i zapraszac innych bo ja jeszcze nie wiem jak to sie robi..:((
  • lady killer

ja to w sumie mam tak wyjebane na wszystko ze nawet nie bede opisywac jak mam wyjebane bo tez na to ma wyjebane
  • Anonim

a ja mam na was wyjebane :P
  • lady killer

buahahahhahahahahhahahahaha
  • Anonim

Mazepa a ja pojde o dwa razy dalej niz Ty: a ja naprawde mam wyjebane mam na to ze masz na nas wyjebane masz... :P :P

cos sie lenie rozleniwily za bardzo... nic sie nie dzieje... nuuuuda....
  • Anonim

a ja mam Swist wyjebane na to ze Ty masz wyjebane bardziej ode mnie, a w ogole to mam wyjebane na caly massive i kult i caly ten pojehbany weekend - mam wyjebane i uj
  • lady killer

ja mam wyjebane juz od 2 miesiecy na wszystko tysiac razy bardziej niz wy bo wy tak dlugo jak ja nie trenujecie mania wyjebanego na wszystko
    mam wyjebane na pogode
    mam wyjebane na siebie
    mam wyjebane na to ze jestem leniem
    mam wyjebane na innych
    mam wyjebane na to ze wy macie wyjebane
    mam wyjebane na to ze mam wyjebane
  • lady killer

no teraz juz nie mam wyjebane
  • Anonim

ale ja mam troszeczke
  • Anonim

ale ja mam troszeczke
  • Anonim

a ja mam wyjebane na Twoje troszeczke
  • Anonim

ja mam wyjebane ze Ty masz wyjebane na moje troszeczke, moze byc?
  • Anonim

nie wiem czy moze byc, czy nie moze byc - bo szczerze, to mam na to wyjebane
  • Anonim

tru
  • siecieh

a mi sie nie chce mieć wyjebane...
  • siecieh

a mi sie nie chce mieć wyjebane...
  • Anonim

mam wyjebane na to ze Ci sie nie chce
  • Anonim

Mazepa: a masz na cos nie wyjebane?
  • 1
  • 2
| |

grono owe przeznaczone jest dla ludzi, hołdującym zasadom nic nie robienia z powodu lenia

Miejsca grona (0)