Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cirdan

czy jest jakas szansa, ze znajde na tym gronie mistrza gry, ktory przygarnie gracza?

system mniej wazny, liczy sie dobra zabawa!

licze na Was!
  • Abaddon

hmm............:]nio jest szansa:]Lecz chwilowo mnniej prowadze.A co dokladnie Cie interesuje??;]No i pytanie w jakim miescie szukasz:]
  • Cirdan

szukam w Warszawie, ale juz nie konkretnie, tzn moze byc i Praga i Bielany i Ursynow
    Sam mieszkam na Mokotowie, ale nie przerazaa mnie dojazd

konkretnie - gralem w Wampira: Maskarade i Mroczne Wieki. Warhammera, Earthdawna, Środziemie, DnD: Dragon Lance i Grey Hawk.

tyle sobie przypominam na razie.

Najchetniej w Wampira, ale niewiele mniej chetnie w ktorys z powyzszych systemow, a nawet w jakis mi nie znany (z autopsji), chetnie bym poznal cos nowego
  • Abaddon

Nio co do wampira to ja czekam aby sie wtajemniczyc w owym system]:->w przypadkach obydwu. i odpa srodziemie. Co do pozostalych to jeszcze dodam Neuroshime, Gasnace slonca.(takze prowadze]:->) a cyberpunka to tak gralem czesto ze nawet zasad zapamietac nie moge:Dhehe
    Mozesz takze wpasc do Bastionu ktory znajduje sie w empiku na marszalkowskiej:)Za bastion owy odpowiada Phen.
  • Cirdan

czy to znaczy ze bylbys chetny poprowadzic Neuroshime albo Gasnace Slonca?
    Ja chetnie, tyle ze musialbym (o ile to wskazane) dowiedziec sie czegokolwiek o tych systemach, zwlaszcza o GS
    Jak jestem w Empiku (raz na miesiac, moze czasem czesciej) to zagladam do Bastionu, tzn. do "dzialu" ogloszen
  • Abaddon

Tak spokojnie moge cos poprowadzic:]tylko teraz ciezko bedzie mi zgadac pare osob:]Bo pewne osoby maja prace inne sesje:]wiadomo]:->choc powiem szczerze co do Bastionu coraz ciezej sie zalapac na sesje bo robi sie z niej zamkniety krag graczy]:->Choc da sie wkrecic na jakies sesyjki od czasu do czasu:]
    jak ostatnio bylem pojawilo sie ogloszenie ze poszukuja graczy do dnd bodajrze, ale nr. tel. nie pamietam:/
  • Cirdan

ja chetnie, jestem dyspozycyjny.
    czy jezeli bysmy grali, to powinienm najpierw cos przeczytac, czegos sie dowiedziec?

i czy gralibysmy w Empiku czy to oddzielny temat?
  • Keryn

Jak chcecie grac w weekend to je jestem chetny, niestety inne dni mam zawalone praca :(
  • Abaddon

No dobra to na weekend mam juz dwoch graczy ktos jeszcze??Hmm.......trza pomyslec nad miejscowka]:->
  • Cirdan

Jezeli mowimy o tym weekendzie to jestem dostepny w sobote od powiedzmy 11 (trzeba zwalczyc Kaca) do 18 (trzeba pomoc w przygotowaniu do imprezy), a w niedziele od 11 (patrz sobota) do oporu.
    Krotko mowiac: wole niedziele.

Jak juz pisalem, miejscowka nie gra roli dla mnie, chetnie sie przejade. Nie byloby najgorzej gdyby moznabylo zostawic tam rower.

Ale wymagania zarzucilem... przepraszam
    chcialem powiedziec, ze sie dostosuje i ze bardzo dziekuje za propozycje
  • Abaddon

spoko:D
  • Cirdan

a wiadomo juz cos?
  • Abaddon

sprawa jeszcze podlega wyjasnieniu:] Narazie sie ustawilem z dwiema osobami i wstepnie wyglada to tak ze na 14 w niedziele mozemy sie ustawic:]Ale miejsca niestety nie moge podac bo sa dwie mozliwosci. Jedna u kumpla w chacie, ale tutaj jutro dokladnie powiem czy bedzie on czy tez nie bo jest jakas mozliwosc ze on pojedzie gdzies na dzialke wiec wtedy odpada u niego:(Ale zostaje jeszcze opcja taka ze na Kole jest Lasek i w nim mozna:]testowalismy juz wielokrotnie]:->Ale tutaj trzeba liczyc na pogode.Jak mozesz to podaj kontakt do siebie wyslij mi wiadomosc z nr. do siebie albo cosik tak bedzie pewniej.Ale napewno to bedzie Kolo albo Jelonki:]Podam dokladne info w sobote:]
  • Cirdan

najbardziej aktualny kontakt, czyli kom jest w moim profilu, tu na gronie
    ale mozesz tez swobodnie pisac po prostu w tym temacie, bo zagladam tu co jakies dwie godzinki

niedziela 14 - super ustawka!

i ponawiam pytanie - czy powinienem cokolwiek wiedziec wczesniej przed gra?
    w co w ogole bedziemy grali?
  • Keryn

Osobiscie obstawial bym jakiegos heroika :)
  • Abaddon

No i jest gites:]Jak wiec napisalem 14 pod ratuszem przy skrzyzowaniu powstancow slaskich z gorczewska:]

Jezeli ktos bedzie chcial kiedys zagrac to zapraszam do zglaszania sie jestem otwarty na systemy :]Etc.
  • Anonim

Kiedy gracie jakas sesje? Slyszalem ze graliscie w Ertha. Beze mnie cholercia :]
  • Keryn

A czegos sie spodziewal? Dostales zazproszenie, jak jestes gapa to nie miej pretensji :)
  • Abaddon

nO TO TERA TO NIWIMY KIEDY GROMY :]
    Mozliwe ze przez nastepny tydzien wogole odpada cokolwiek malowanie mam w chacie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa............. .....................
  • Anonim

nio ja coś moge poprowadzić - tylko po ostatnich ekscesach to nie wiem czy ktoś wogóle chciałby :)
| |

Cos dla dla MGekow i PGRow......]:->PGekow!!Ciekawo stki z sesji i inne smaczki Czego dusza zapragni...

Fotki

Miejsca grona (0)