Telematyka Transportu [32]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kilo

Temat dot. Elektrotechniki

TAX
    Rozmawiałem dziś z Łucykiem (tak wiem jestem samobójcą chodząc do niego), powiedział że wpłatę dokonać trzeba w ciągu 2 tygodni bo inaczej będzie skreślał. Nie wiem jak u Sunday'a, ale chyba podobnie.
  • > MALESIAK <

Kurw... zbankrutuje przez te studia;p
  • memorabilis

chodzi o Elektre I czy II?
  • Kilo

1ocf, dwójkę będzie można zaliczać w nast semestrze
  • braQweny

jak to jest na laborkach ?? na kazdym cwiczeniu mamy jakas wejsciowke/zesjciowke czy dopiero pod koniec kazdego cyklu jest jakis kolos zbiorowy ?
  • Anonim

z tego co pamiętam prowadzący może zrobić wejściówkę, albo zapytać poszczególne osoby o parę rzeczy- nie wiesz wywala z laborek, a po 3ch laborkach jest zbiorcza zejsciowka
  • Anonim

Była wyraźnie mowa, że nie wywala z laborek, ale nie ma się zaliczenia z danego tematu. Po prostu uczestniczysz jako obserwator, wyjść możesz sam, jeśli chcesz. Z tym, że żeby odsunął Cię od ćwiczenia, to musisz faktycznie chyba nie przejrzeć nawet instrukcji i nie umieć totalnie nic.

Z zeszłego roku mam takie doświadczenia, że wejściówki jako takiej nie robili... jedynie pytali poszczególne osoby o jakieś proste rzeczy. Typu dlaczego ten kabelek jest tu, albo jakbyś podłączył ten miernik i jaki byłby odczyt, gdyby wskazówka pokazała np. na 2 na skali.

Prawdziwy hardcore to są zejściówki z 3 tematów na koniec bloku. Z tego co pamiętam, to z pierwszej zejściówki inne oceny niż 2 2 2, to miało tylko kilka osób na roku. Jednak było to po prostu zaskoczeniem, bo laborki są jako tako znośne i łatwe, a te zejściówki bardzo szczegółowe i trzeba się na nie naprawdę wykuć. Kolejne zejściówki już wyglądały lepiej, niestety nie uczęszczałem, więc nie udało się pchnąć.
  • Żółwiu

o co pyta Łucyk na cwiczeniu nr8?
  • Żółwiu

moglby ktos sie podzielic pytaniami jakie dawal na zejsciowce Łucyk?
  • Kilo

Ja bym się z wielką chęcią dowiedział jak wygląda egzamin u dr Kozłowskiego. Jak wygląda u niego zaliczenie oraz jakie daje pytania/zadania
  • Żółwiu

4-6 wykres wskazowy trojfazowego niesymetrycznego, wykres wskazowy z RLC, wskazanie watomierza podlaczonego do RLC i co to jest transformator, po co sie mierzy w jałowym i w zwarcia.

a ja bym poprosil 7-9 pytanka :d
  • BartuZ

Mam zajebiscie wazne pytanie - jak sie to kurwa poprawia, tzn. kiedy i na jakich warunkach??
  • Kilo

tak jak dzisiaj, na 3 == ; )
  • Pata

potrzebuje rozwiązanych zestawów od stypuła ma ktoś ??
  • Kilo

teraz jest tylko 1 zestaw, chyba że jesteś ambitny i chcesz więcej niż 3 :)
  • Pata

mi mowil ze losuje jeden z tych co sa na stronie:( wiec jak by ktos je mial to byl bym bardzo wdzieczny:)
  • Anonim

ejejejej? Jakaś poprawa u Stypuła?!
  • Anonim

Ta, wtedy kiedy wpisy robi mówi że będzie mozna poprawiac, z tym ze chyba nie da tego samego zestawu co na poprawie bo Mackowi powiedzial ze bedzie losowal a jak zrobi tak zrobi. Bodajze 29 czyli w najblizszy poniedzialek od 9-11 ma wpisy- jak sie myle to mnie poprawcie.
  • Anonim

Dzięki. :)
    Przejebany weekend. :]
| |

Grono specjalizacji Telematyka Transportu WT PW.

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)