Telematyka Transportu [32]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kilo

Tutaj zamieszczajmy jakieś informacje dot. studiów czyli informacje z dziekanatu, opłaty, zmiany w planie etc.
  • Kilo

Ja od razu rzucę info że termin płatności za warunki z drugiego semestru jest do 14 marca.

Podania o rozłożenie na raty, umorzenia i inne trzeba składać na 14 dni przed upływem terminu płatności (czyli było chyba do 1) ale dziś byłem w dziekanacie (o 13) i powiedzieli mi że podania jeszcze nie zostały zabrane przez WRS, więc przy odrobinie szczęścia będzie można jeszcze jutro składać.

Naklejki na legitkę na następny semestr będzie można otrzymać od 15.03. Warunkiem trzymania naklejki jest opłata za warunki - legitymacje powinny być składane przez starostę.
  • BartuZ

eeeeeee........

kogo wybieramy na starostę, może ktoś chętny??
  • ~_^

tego pana od bożego ciała , masz moje poparcie ziommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmm
  • Pata

ja też jestem za on to lubi i fszystko wie:D
  • BartuZ

dobra, popieram, Kilo , na prezydenta!!!!!!!!!

i chuj; p
  • Kilo

Proponuje nie śmiecić tego wątku, z takimi rzeczami to na temat "start czy coś takiego"

Do odebrania są loginy + hasła do konta wydziałowego.
    Dzięki nim można dostać się do grup dyskusyjnych pw,
    jest tam też skrzynka mailowa
    oraz to co większość ostatnio interesuje dostęp dzięki niemu do WiFi.
    etc...

Do odebrania są w pokoju 210 w godzinach 12-15. Potrzebna jest do tego legitymacja z aktualną naklejką - czyli do 31.03 bez nowej naklejki, potem już trzeba mieć naklejkę na następny semestr.
  • ~_^

ja proponuje własnie smiecic jak najbardziej i srać gdzie popadnie kuuuuuuuuuuuuuurwa ma byc pięknie i luzno wiec luzuj poślady kurwa bo inaczej cofne głosaaaaaaa
  • Kilo

Niestety z przyczyn zdrowotnych dziś na wydziale byłem tylko o 16. Legitymacje będę zbierał za tydzień przed elektrotechniką i będę oddawał po zajęciach.Legitymacje mamy do 31.03 więc do wtorku :)
    info to proszę przekazać reszcie grupy która tu nie zagląda.
    Pozdrawiam
    Kilo
  • السلام عليكم

Wydziałowa Rada Samorządu Studentów

serdecznie zaprasza na wyjście do firmy Wincanton

Wincanton jest wiodącą europejską firmą, tworzącą i dostarczającą zaawansowane rozwiązania z zakresu łańcucha dostaw. Firma oferuje swoim Klientom wiarygodne i sprawdzone rozwiązania na każdym etapie łańcucha dostaw, począwszy od wykorzystania surowców do recyklingu.

Środa 8.04.2009 (20osób)

Zgłoszenia proszę przesyłać na adres f.sujka@o2.pl w temacie wpisując: TRANSPORT w treści należy zawrzeć:
    IMIĘ, NAZWISKO, GRUPA, NR LEGITYMACJI, NR DOWODU OSOBISTEGO
  • > MALESIAK <

Polecam ^^ :)
  • السلام عليكم

Witam,

zapraszam do wzięcia udziału w
    Wielkiej Paradzie Studentów 2009 jako Patrol Parady!!!

Potrzebuję 4 ochotników którym w tej chwili mogę
    zapewnić m.in niepowtarzalną koszulkę Patrolu Parady.

więcej info na priv,
    gg 7160365 lub
    f.sujka@o2.pl
  • Kilo

Witam, Ci którzy chcą się dopisać na liste mailingową wydziału proszeni są o zgłoszenie się do mnie, ja dalej przekaże
  • > MALESIAK <

INFO z innej paki...;)

Pucować się, kto i gdzie ogląda niedzielny mecz?; > LEGIA - Lech?; > Można by jakoś zgrabnie się zebrać i obejrzeć aktualnego Lidera i przyszłego Mistrza;)

Pozdro
  • Kilo

>> MALESIAK < napisał
    >INFO z innej paki...;)
    >
    >Pucować się, kto i gdzie ogląda niedzielny mecz?; > LEGIA
    >- Lech?; > Można by jakoś zgrabnie się zebrać i
    >obejrzeć aktualnego Lidera i przyszłego Mistrza;)
    >
    >Pozdro

Ja wiem że miałeś problemy z j.polskim jak każdy ale żle to napisałeś przez co ludzie mogą Cię błędnie zrozumieć. powinno być :"...obejrzeć chwilowego Lidera (Legię) i przyszłego Mistrza ( Lecha ); ) "
  • Kilo

PS a ja się pytam gdzie jest moja krata; D
  • > MALESIAK <

>Kilo mięsa z kością napisał
    >
    >Ja wiem że miałeś problemy z j.polskim jak każdy ale
    >żle to napisałeś przez co ludzie mogą Cię błędnie
    >zrozumieć. powinno być :"...obejrzeć chwilowego Lidera
    >(Legię) i przyszłego Mistrza ( Lecha ); ) "

Lecha to się czasami pije, przy braku Królewskiego co najwyżej...
    Takie wypowiedzi jak Twoja to raczej nie są mile widziane... blablabla "wolność słowa", tak, tak...

Co do "kraty" to masz dwie opcje...
    1) idź na laborki z mechany powtórzyć temat "kratownice"...
    2) możesz dostać, ale co najwyżej pustą... :>
  • Pata

a "pucować to na mendowni się możesz" bez obrazy ale ...
  • > MALESIAK <

Na "mendowni" to można być konfidentem;) Dobra "pucować się" to nie jest dobre określenie, ale bez przesady:P W filmie "Symetria", który opowiada o życiu więziennym "pucowanie się" było używane przez więźniów do więźniów;)

Dobra to niech nikt się nie pucuje/spowiada/konfidentuje/k abluje/kapuje itd, itp, etc...
    Widzę, że sami obrońcy mowy Ojczystej i języka Gitów;P

pozdro

p.s. Albo nerwowi, albo czepliwi... co z Wami jest? :P Przyznać się że jesteście za Lechem (pewnie bardziej ANTY Legia) i po sprawie;)
  • Żółwiu

ja gram od 16 w niedziele turniej na pradze wiec wogole meczu nie obejze. zesz kurwa mac - to tak w odpowiedzi na priva i smsa; )
| |

Grono specjalizacji Telematyka Transportu WT PW.

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)