- 1
- 2
-
paulina
Ja =D
znowu staje sie nie wyzyta =]
!!dobre dziewczynki ida do nieba, zle to DRUMGERLS =D!! -
UB
-
paulina
-
Grono.Net
chlopcy sa fajni...
jak maja dredy, sa murzynami i sa w stu procentach chodzacymi sexami..:P)
<chcica><lol>
a pozatym dobry facet nie jest zly, czyz nie?:P -
-
paulina
nie wiem , nigdy na swoje drodze nie spotkala FACETA....aaaaa....hahahaharah ahaha =P -
heavenly creature
A oni jeszcze nie wymarli??Pewnie dlatego ich nie widzialas...ja lubie jak sa dobrzy i kochaja;] -
Ewa
A ja lubię tylko Romka i Staśka; ) reszta to gówno !! Nadają się tylko do seksu... (każda niestety wie, że gadam głupoty, chociaż chciałabym mieć takie podejście... ='().
Jestem dziwna. Chciałam być wolna, a dzisiaj płakałam za Romkiem... Ehh... Muszę się wziąć w garść... =/ -
Ewa
A tak w ogóle to powinno być "grzeczne dziewczynki idą do nieba, a złe idą do DrumGerls" a nie "to" DrumGerls... -
paulina
eee sorry sorry ale ja nikogo nowego nie chce w drumgerls =|
a ja dzisiaj widzialam atkeigo boskiego faceta ze sie posikalam w gacie byl lovely =D
kocham go =* -
heavenly creature
ja takiego szukam i znajde!!!!!!!!i bede zimna suka a on bedzie mi lizał stopy!!;p -
Ewa
-
paulina
-
Grono.Net
czemu czyste?
przynajmniej wyczysci brud za paznokciami, od tego przeciez sa faceci??
zauwazylyscie ze pucybuci(ci co czyscza buty w roznych miejscach)
to tylko faceci??:) -
paulina
mi chodzilo o jego stopy zeby byly czyste =D a poza tym bym w zyciu nie dala facetowi swoich brudnych stop z brudem pod paznokciami FUUUU!!!dla mnie nie ma niczego bardziej obrzydliwego
czytste stopy, rece i pazokcie = czlowiek z ktorym moge rozmawiac =P -
Grono.Net
-
UB
-
Ewa
A mi wisi, czy są brudne, czy czyste --> WSZYTSKIE KOCHAM ORAZ WIELBIĘ !!; P Ale żeby nie było jakiś przegięć typu kał pod pazurem; ) bo tego już nie będę tolerować; P -
UB
Mi tez, Pol ty jestes zbyt wybredny PRZYSTOPUJ!!; )
ja nie lubie miesa jak u baby o pseudonimie "cielecina"; ) -
Ewa
-
paulina
Nie jestem wybredny tylko wiem czego chce =] i co toleruje a czego nie =] poza tym wiecie milosc nie wybiera i mogesie zakochac w czlowieku ktory bedzie mial pod pazokciami swojego brata blizanika wiec wiesz =P to nie o to w tym codzi =] po prostu trzeba o siebie dbac =D
jak chcesz ubysz to ci usune ten brudek i pomaluje ladnie paznokcie =D
- 1
- 2