-
Anonim
-
? Jaśnie Panicz
rotfl!!
Wyznajesz zaskakujący podział. Niemniej, żeby nie odbiegać od tematu. Tak podałbym, co więcej regularnie podaję. -
Anonim
-
m
Co demonstracja to kolejna burza nt wielkiej homofobii, watpliwej tolerancji i zadania rownouprawnienia. Z calym szacunkiem, ale homoseksualisci wcale nie sa az tak strasznie upokazani, nie sa szykanowani na kazdym kroku, nie wbija sie ich na pale (specjalnie kpie teraz) wiec bezpodstawne sa wszelkie oskarzenia typu "ach i och, jak nam zle i nikt nie respektuje naszych praw". Przepraszam, ale... czy ktos was (ich) bije? Jesli tak to zauwazcie, ze bija tez heteroseksualnych, dla trzezwo (albo i nie) myslacego dresa 2x2 ktory chce miec nowa komorke nie jest wazne czy wolisz chlopcow czy tez nie. Nie zapyta "ej, gej jestes?" przed tym jak uderzy. Poza tym nie mozna zapomniec, ze dyktatura mniejszosci tez zla jest. Mysle ze homoseksualisci troche przesadzaja, co momentami moze draznic (tak jak przesadzaja tez inne szeroko rozumiane "mniejszosci", nie tylko seksualne ale i spoleczne) -
-
Anonim
-
rez
-
? Jaśnie Panicz
-
Beata Bogusz
Jak najbardziej podałabym rękę homoseksualiście.
Aczkolwiek przyznaje, że pytanie jest co najmniej dziwne. -
m
Nie drazni mnie to ze mniejszosc chce praw, bo kazdy ma do tego prawo i nalezy to szanowac. Chodzi mi bardziej o sam fakt obnoszenia sie ze swoja.. jak powiem "innoscia" to pewnie zostane skrytykowany za nietolerancje, wiec zapozycze Twoje slowo: odmiennoscia seksualną. Jeśli homoseksualiści chcą coś zmienić niech działają na swoich podwórkach, a nie wychodzą na ulicę. Podobnie ma sie sprawa z feministkami (tak mi sie nasunelo teraz, nie chce nikogo urazic oczywiscie). Wracajac jednak do homoseksualizmu. Ja jestem temu przeciwny. Mam prawo -
m
-
Kamil
-
Anonim
-
Anonim
>m napisał
>to byla odpowiedz na wpis, usunelas go...?
wybacz, juz nie bede pisala drugi raz, wiadomo o co chodzi -
Kamil
Podałbym. Biedronia za poglądy nie lubię. W którą dziurkę lubi, to mnie nie obchodzi. -
Anonim
Wracajac jednak do
>homoseksualizmu. Ja jestem temu przeciwny. Mam prawo
ale jestes przeciwny homoseksualizmowi?
Jeli dobrze zrozumialam sprzeciwiasz sie wychodzeniu na ulice. Tyle ze nie da sie wiele zmienic na "swoim podworku" nie wychodzac poza nie, jesli tym podworkiem jest miejsce pracy, uczelnia etc. Nie mowie ze parady są najlepszym pomyslem na promowanie czegokoliwek, bo nie są. Ale jesli juz są, to niech chodzą i pielgrzymki, i feministki i cholerawieco. Jakos nie mam urazy do parad i procesji, byle mi nikt nie dał w mordę. -
Anonim
Procesje są fajne. Mi się zwłaszcza podoba ta wielkanocna w Sewilli :))) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
>.:Michael:. napisał
>Mi by się nie chciało czyjiś profil sprawdzać :)
ale do lozka to jednak z checia zagladasz innym