- 1
- 2
-
ADAM MOTO-MANIAK
Gdzie powinny sie odbywać waszym zdaniem spotkania czwartkowe dla skuterowców??Pzdr.Grzybek -
Anonim
moze plac pilsudskiego. duzo tam miejsca na stawianie maszyn, no i w centrum, kazdemu blisko. -
ADAM MOTO-MANIAK
miejsce jest prawie idewalne ale pewnie nie każdemu sie spodoba ponieważ nie ma tam knajpki z piwkiem i szamą a jazda na głodniaka nie jest przyjemna bo sie myśli nie otym co potrzeba.Ale puki co to wpadnij na krakowskie przedmieście pod cafe Point.pozdrawiam szanowną koleżankę.GrZybek -
Anonim
to prawda. knajp zero. nie zdazylam wczoraj. moze dzis podjade jak bede wracac do domu. a Wy pod CP dopiero od 19.00 czy wczesniej? -
-
Anonim
pod CP(caffe-point) zbieramy sie o 19:00 i później tak gdzieś o 20:00 wyruszamy do caffe 66 to jest przy "Liberatorze" tam gadamy itp... itd... w sumie to jest zajebiście :D najlepsze sa miny ludzi jak jedziemy paczką np: wczoraj 30.06.2005 r .
był z 13 osób na sqterach :D ja sam widziełem jak babcia jakaś nas podziwiała wieć zapraszam!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
O ktorej i gdzie jest w koncu dzisiaj to spotkanie...??? Pogoda sie cos psuje...=/ -
Anonim
-
Smuggi
-
Anonim
I jak tam... Bylo dzisiaj to spotkanko...??? Mialem wpasc, ale przez ta pogode mi sie odechcialo... Za tydzien postaram sie wpasc...
PoZdRo -
ADAM MOTO-MANIAK
spotkanie było ja byłem pod road 66 tuż przed 20 bo na krakowskie i tak bym nie zdążył.pozdro ALL -
Anonim
-
ADAM MOTO-MANIAK
-
Anonim
-
Anonim
wtedy było mało osób bo sie rozjechaliśmy :D
tak normalnie to e=jest kolo 15 -
Anonim
-
peron pierwszy
oo. no mnie nakręciliście. za tydzien bede... obiecuje slowo harcerza
-
Anonim
-
Robson
no i ja powinienem w ten czwartek wpaść do cp bo już mnie tam nie było od hohoho i szkoda gadać , opierdzielam sie za bardzo :D e w końcu wakacje :P
-
BMW E30 335 BMW DRIFT GARAGE:)
Jak nie wyjade i nie bedzie padać stawiam się na 100%tylko przyjeżdżajcie bo ostatnio było do du...:/nudaaaaaaaa była przez duze "N".
pozdro
Skuter Team G.R.CH.W -
BMW E30 335 BMW DRIFT GARAGE:)
Kto w ten czwartek się stawji bo nie wiem czy się opłaci jechac:/???
Skuter Team G.R.CH.W (zapraszam na grono tematyczne)
- 1
- 2