Śmierciożercy Gwardia Voldemorta [31]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no i co z wami .... , krwiopijcy, Ci którzy rzucają zaklecia niewybaczalne przed śniadaniem, a spać chodzą z kosą....

heee; )
    Dark Side RUlezzz
    Dark Side forever

może jakis hymmn sobie ułożymy.. byle nie dorytmy mardzu imperialnego
  • Anonim

marszu oczywiście
  • Anonim

no ja jestem
  • PodPorucznik Pabloski

Widać opatrzność chciała abym tu trafił... no to jestem.
  • Anonim

ja chcialam sie dowiedziec jakie wynagrodzienie roczne przysluguje smierciozercy i czy mozna dosatwac awanse i dni wolne a gdy sie jest chorym to czy jest zapewnion opieka lekarska bo skoro jestem smierciozerca to dbam o swe dobra :D
  • PodPorucznik Pabloski

Proponuję wynagrodzenie comiesięczne w postaci trzech kubełków śmierci i dwóch kilogramów kości... Dla przewodniczącego (którego musimy jeszcze wybrać) dodatkowo pięć litrów składkowej krwi (krew nie może pochodzić z organizmu pod wpływem alkoholu, ani od kota - chyba że czarnego)...

Pozdrawiam, Pokorny Podśmierciożernik Pabloski
  • Anonim

no w naszym zawodzie przynajmniej satysfakcja gwarantowana
  • PodPorucznik Pabloski

A co do urlopów, to przecież od PASJI nie ma czasu wolnego...??
  • Anonim

jestem(ginny gdzie sinister serpentia i kasia???gdzie oni sie paletaja!!!)
  • Anonim

ewentualnie co do krwi to kury czarne i koguty tez sie liczą..; )
  • Anonim

zalatwiaja jakies wazne sprawy Panie nie wzieli mnie ze soba bym mogla cie pilegnowac i dotrzymywac towarzystwa :)
  • Anonim

ej nop przecież jestem panie
  • P

oo..witajcie mhroczni:> czy można zasilić stronę zła swą niegodziwą personą?
  • Anonim

moze byc...ale moglabys zmienic nick i fotke...ja i serpentia tu rzadzimy wiec mniej sie na bacznosci;)
    zapraszam wszystkich na grono harry potter gdzie czarne strony maja tematy i stowarzyszenia:)
  • P

u..juzmi sie podoba.... z nickiem spoko. fotka..mhm..... może sobie zrobie operacje plastyczną....
  • Serpentia

Wampirzyco skad jestes bo cos mi sie kojarzysz.

Panie juz jestem katagolowałam twoją bieliznę zeby ci inni jej nie podkradali. (Podobały mi się te bokserki w misiaczki slodziutkie.)
  • Anonim

w misiaczki?? u fajniutkie
  • Anonim

prosze o mnie nie zapominac wkoncy jako zona Pana tez mam swoje przywileje. jak to sie mowi maz jest glowa rodziny a zona szyja ktora nia porusza; ]
  • Serpentia

no dobrze ginny pozwalam ci skatalogować skarpetki pasi??
  • Anonim

wypraszam sobie,co myslicie ze jak troche odrosliscie od piet to mozecie sobie rzartowac???Dosyc,do roboty!!!
  • 1
  • 2