- 1
- 2
-
Anonim
no i co z wami .... , krwiopijcy, Ci którzy rzucają zaklecia niewybaczalne przed śniadaniem, a spać chodzą z kosą....
heee; )
Dark Side RUlezzz
Dark Side forever
może jakis hymmn sobie ułożymy.. byle nie dorytmy mardzu imperialnego -
Anonim
-
Anonim
-
PodPorucznik Pabloski
-
-
Anonim
ja chcialam sie dowiedziec jakie wynagrodzienie roczne przysluguje smierciozercy i czy mozna dosatwac awanse i dni wolne a gdy sie jest chorym to czy jest zapewnion opieka lekarska bo skoro jestem smierciozerca to dbam o swe dobra :D -
PodPorucznik Pabloski
Proponuję wynagrodzenie comiesięczne w postaci trzech kubełków śmierci i dwóch kilogramów kości... Dla przewodniczącego (którego musimy jeszcze wybrać) dodatkowo pięć litrów składkowej krwi (krew nie może pochodzić z organizmu pod wpływem alkoholu, ani od kota - chyba że czarnego)...
Pozdrawiam, Pokorny Podśmierciożernik Pabloski -
Anonim
-
PodPorucznik Pabloski
-
Anonim
jestem(ginny gdzie sinister serpentia i kasia???gdzie oni sie paletaja!!!) -
Anonim
-
Anonim
zalatwiaja jakies wazne sprawy Panie nie wzieli mnie ze soba bym mogla cie pilegnowac i dotrzymywac towarzystwa :) -
Anonim
-
P
oo..witajcie mhroczni:> czy można zasilić stronę zła swą niegodziwą personą? -
Anonim
moze byc...ale moglabys zmienic nick i fotke...ja i serpentia tu rzadzimy wiec mniej sie na bacznosci;)
zapraszam wszystkich na grono harry potter gdzie czarne strony maja tematy i stowarzyszenia:) -
P
u..juzmi sie podoba.... z nickiem spoko. fotka..mhm..... może sobie zrobie operacje plastyczną.... -
Serpentia
Wampirzyco skad jestes bo cos mi sie kojarzysz.
Panie juz jestem katagolowałam twoją bieliznę zeby ci inni jej nie podkradali. (Podobały mi się te bokserki w misiaczki slodziutkie.) -
Anonim
-
Anonim
prosze o mnie nie zapominac wkoncy jako zona Pana tez mam swoje przywileje. jak to sie mowi maz jest glowa rodziny a zona szyja ktora nia porusza; ] -
Serpentia
-
Anonim
wypraszam sobie,co myslicie ze jak troche odrosliscie od piet to mozecie sobie rzartowac???Dosyc,do roboty!!!
- 1
- 2