-
Cricetidae
REGLUAMIN grona KONIE I KONIARZE
Szczerze mówiąc mam juz dość osób, zakładających bezsensowne tematy, które potem musimy ze współmoderatorką kasować. Dlatego wprowadzamy kilka zasad, do których prosimy się zastosować, w przeciwnym wypadku użytkownikowi nie stosującemu się do regulaminu grozi natychmiastowy ban, bez ostrzeżeń ani upomnień.
1. Nie po to zrobiłam SPIS TREŚCI, aby sobie poprostu był i nikt z niego nie korzystał. Nowi użytkownicy tego grona MAJĄ OBOWIĄZEK zapoznać się ze spisem treści przed napisaniem nowego wątku. W przypadku powtórzenia się tematu, wątek zostaje natychmiast kasowany, a użytkownik automatycznie zostaje upomniany przez moderatorów.
2. Tytuły tematów pisane TrAwKą lub CAPS LOCKIEM oraz z dużą ilością znaków interpunkcyjnych również będą kasowane, a użytkownik będzie upomniany.
3. W chwili, gdy użytkownik obrazi, zagrozi drugiej osobie zostaje zbanowany bez ostrzeżenia.
4. W temacie "Kupię, sprzedam, wydzierżawią" raz na jakiś czas będą kasowane najwcześniejsze posty, dla utrzymania porządku. Jeśli oferta jest nadal aktualna proszę o umieszczenie jej w tym temacie jeszcze raz.
5. W tematach:
- Szukamy koni
- Kalendarium wydarzeń jeździeckich
- Kupię sprzedam wydzierżawię
- Dam pracę ...
Wszelkie offtopy są zabronione, a posty nie związane z tematem będą natychmiast kasowane.
6. Obowiązuje kultura wypowiedzi.
7. Tematy o wulgarnej treści, pisane dla żartów będą natychmiast kasowane a w zależności od treści wątku użytkownik, który założył taki temat zostaje zbanowany.
8. Jesteśmy w Polsce, dlatego proszę o zachowanie zasad ortografii oraz interpunkcji, oczywiście w miarę możliwości:)
9. Wpisy w różnych wątkach, nie wnszące nic do dyskusji np. "kocham jazdę konno", "lubie galopować", "kosiam konisie" będą kasowane a użytkownik automatycznie zostaje upomniany przez moderatorów.
3 upomnienia - BAN
Oczywiście na offtopy w innych tematach będzimy przymykać oko, nie chcemy przecież tu żelaznych zasad, bo grono nie będzie się rozwijało. Regulamin przeznaczony jest zwłaszcza dla osób NOWYCH, które często nie potrafią uszanowac zasad panujących na tym gronie oraz pracy moderatorów. -
Cricetidae
Dodam jeszcze 2 punkty.
1. Wszystkie tematy o organizowanych zawodach, spotkaniach, odznakach, stajniach, pomocy dla koni itp do OGŁOSZEŃ.
2. Nie zakładajcie prosze, tematów o stajniach, stadninach i klubach jeździeckich, macie jedno grono do tego http://grono.net/forum/72841/0/ dlatego prosze mi tu takich nie zakładać. -
TEMATY ZAKAZANE spis stworzony przez gronowiczów:
Wszystkie tematy które już były, pytania o stajnie np. w
"Pierdkach Wielkich"...... i wszystkie tematy gdzie inni
Gronowicze wypowiedzą się jednym słowem: ( tak, nie,
lubię, nienawidzę itp)
- "mam 12 lat i mój tata nie chce mi kupić konia, mama
chyba chce, co ja mam zrobić"
- "kocham konie"!
- "nie mam konia"
- ''Zaproś osóbkę wyżej"
- "wszelkie adresy blogów o konisiach dzieffcynek,
- „za co lubisz osobę nad sobą”
- ”co powiesz o osobie nad sobą”
- ”ocen zdjęcie „
- "w co pocałowałbyś/łabyś osobę nad Tobą" :D <lol>
- "skojarzenia"!!
- "łiii piszemy historyjkę, jaka fajna zabawa"
- "dopisz trzy słowa"
- "x czy y"
- "ulubione rasy konie"
- "Konie idą na rzeź" itp
- "Piszcie jakie macie duperele związane z końmi.
Te do jazdy i nie tylko: "
Wszystkie tematy o poszczególnych rasach, chyba, że ktos
chce sie dowiedziec czegos konkretnego. Ale nic w stylu -
Fryzy - kocham je, Maść siwa czy bułana czy może
sraczkowata?
itp.
|
|
REGULAMIN TEGO GRONA! http://grono.net/forum/topic/177054... Jakiś problem? mod Cień - ht...
Miejsca grona (10)
-
Warsztat Jeździecki Parole 66, Parole
-
Warsztat Jeździecki Parole 66, Parole
-
Stajnia ENCANTO , Kawęczyn 75
-
Stajnia Sakowcowka undefined, Łapino
-
Stajnia na Kępie Lipowa, Skierdy
- Dodaj miejsce