tego nie powiesz na innym gronie [4]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Луїза

Chodzi of course o naszą gronową gwiazdeczkę Justynkę, kłamie, mota się w swoich opowieściach, mówi kogo to ona nie zna, który z siatkarzy jest taki w łóżku a który owaki, komu to ona jęzora do buzi nie wsadzała, no i jeszcze na profilu wkleja zdjęcia bez twarzy (chodzi o fotę w bikini-która zresztą nie jest jej) żeby nie pokazywac jaka to ona jest "mało piękna" i jeszcze innym "świadomie brzydkim" (czyli mnie) mówi, kto jest ładniejszy...w dodatku ten tekst zbił mnie z nóg (jak powiedziałam jej, że kłamie"
    "Udało Ci się :) :) :) rozwiązałaś zagadkę :) :):) teraz zagadka odwraca się w Twoją stronę :):):) hmmm...szkoda mi Ciebie :)
    dowiesz się w późniejszym czasie :)"
    NO I O CO JEJ CHODZI CZY KTOŚ MI W KOŃCU POWIE???
  • Anonim

powie :D takie proste słowo, ale dość żałosne - SZPAN.. tylko straszny obciach jest, jak zamiast szpanu wychodzi co innego.. i Justynce chyba co innego wyszło :P
  • Луїза

a widzieliście te numery gg do siatkarzy, które rozdaje wszystkim...noramlnie sa dostepni nie mając dostępu do netu...kurde telepatycznie chyba działają...sama założyła temat o nie podawanie się za siatkarzy a sama zakłada fałszywe numery gg...ona powinna się leczyć

JAK JA NIENAWIDZE TAKICH LUDZI
  • Anonim

siatkarze i gg..? o lol :D
  • Луїза

nie no wiesz niektórzy mają, nie mówię że i oni nie mają, ale kadra sobie siedzi w Argentynie i se gadu gaduje no jeszcze jak Gruszka oficjalnie podaje że nie mają dostępu do netu no to już nie halo coś jest...jest of course Guma z opisem Oliwko kochanie...kasa kasa kasa (który pojawił mu się dopiero dzisiaj) no i Winiar który wczoraj o 22 był dostepny...kochana Justynko jak to czytasz popukaj się klawiaturką w łepek może Ci to cos pomoże
  • Anonim

no wiem o co chodziło :))) tak - pomysł z klawiaturką popieram :)
  • Луїза

pomimo wielu informacji, które nasza studnia znajomości posiada, często podaje fakty załkowicie niezgodne z prawdą, jak był PLS o rozkładzie treningów drużyny AZS PZU Olsztyn, teraz o szczegółach dot. treningu i akurat zawsze jak chłopcy przylatują lub odlatują Justynka jest w pracy i nie może powitaś swoich bardzo dobrych znajomych. Ja już nawet nie wiem o co jej chodzi...jeszcze oczernia siatkarzy, robi z nich chamów...no nie mogę nerwi mnie ta osoba, mam odruch wymiotny jak czytam jej posty...czy jest na nią jakiś mocny??
  • PANNA YAGNA

odruch wymiotny..widze tutaj odruchy bezwarunkowe nabyte; ] to taka dygra z powodu nauki biologii; / wybaczcie...

jesli tak bardzo cie denerwuje to nie orzumie mtylko p oco sie wdajesz z justyna w dyskusje.....

opanujcie sie dziewczyny :) bo to urodzie szkdozi :)
  • Anonim

ja jestem całkiem spokojna :)))
  • Луїза

ja nie :P...
| |

tego nie powiesz na innym gronie bo zaraz Ci pojadą, że nie mówisz o sporcie tylko o zawodnikach,...

Miejsca grona (0)