IPSIR 2009 - 2012 [172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

o! To ja się do was podczepię, ok?
  • A.

jasne:D
  • Anonim

o świetnie. autobus linii 162 i 141 mi coś mówi.
    dzięki, dzięki.
    za 10 jedenasta przed budynkiem, okokokokok. :)
  • Sylwka:)

ja dojeżdżam 162:)

no to za 10 jedenasta widzimy się pod budynkiem, idziemy na adaptacje, a później na intergrację tak? :D
  • Anonim

jeśli nie będzie zbyt finansochłonna, to owszem. :)

przecież my teraz biedne studentki jesteśmy, więc nie martw się o to:D
  • Anonim

przerażające : O
    serioserio

z przyjemnością oświadczam iż kolega Miłosz był tak dobry i założył grono pracy socjalnej naszego rocznika, oto link http://grono.net/chat/#forum/248464... zapraszamy:)
  • beata

zapisal sie moze ktos juz na zajecia?
  • Anonim

obawiam sie ,ze dzisiaj nie uda nam sie zapisać do grup ,a ten link to coś nie działa.Kolega Miłosz coś pokręcił,żeby nie powiedzieć ,że zepsuł;D co do tych grup to niby o 21 miało być wszystko dostepne.

Droga koleżanko Patrycjo, nam działa. Jeśli nie daje rady wpisz w wyszukiwarkę ogórki ze szczypiorkiem albo wejdź przez mój profil. Na tamtym gronie trwa już bardzo żywa dyskusja:)
  • Anonim

dzięki,teraz działa:) ogórki ze szczypiorkiem;)
  • Jagoda.

czesć wszystkim, troche póżno ale zawsze :)
    z tego co czytałam, wczoraj było jakieś szkolenie biblioteczne.
    Straszne nudy czy nie? :)

zapraszamy na osobne grono pracy socjalnej, link podany kilka postów wyżej:) Spotkanie było nudnawe, rozdali legitymacje i indeksy.
  • Anonim

zaraz zaczynacie zajęcia więc zapewne przydadzą wam się książki i kserówki (chociaż tych drugich jest zdecydowanie więcej) ja się chętnie ich pozbędę więc jeśli ktoś chciałby odkupić ode mnie po promocyjnych cenach owe materiały to się proszę zgłosić (ale prywatnie bo tu nie zaglądam):) z książek na pierwszy semestr (bo ten drugi to i tak nikomu jeszcze nie w głowie) posiadam
    prawa człowieka zarys wykładu Hołdy
    wstęp do prawoznawstwa Staweckiego i Winczorka wyd.4 (w wersji książkowej i kserówkę)
    oraz kserówki ale tego nie ma sensu wymieniać bo jest ich od groma i ciut ciut więc po prostu jak będziecie mieli jakąś kserówkową potrzebę wystarczy się zgłosić:)
  • Anonim

Kupię książkę "Wprowadzenie do pracy socjalnej" Rex A. Skidmore i Milton G. Thackeray... Ma ktoś??
    Proszę o kontakt na priv:)
| |

:)

IPSiR - UW

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)